%97 olumlu yorumu var. Onaylı satıcılardan bakıyorum ama ben de arada kaldım.Yalan onlar onceden aldim e posta bile halletmistim bi zamandan sonra calindi hesap bilmiyrum ama.
Bilmiyorum ki ayarliyor olabilirler zor deil o ladar onay halledilir amam guvelimdz bende eu da 0 dan basladim ya.%97 olumlu yorumu var. Onaylı satıcılardan bakıyorum ama ben de arada kaldım.
Onay halledilir diyorsun doğru fakat bu sitenin adını vermeyeyim ama zamanında tek e-pin sitesiydi.Bilmiyorum ki ayarliyor olabilirler zor deil o ladar onay halledilir amam guvelimdz bende eu da 0 dan basladim ya.
?
No they're not banning purchased accounts. The accounts are botted accounts and they can be banned like %100 percent.are they banning purchased accounts?
50K Mö 30 level Unranked 15 TLNet fiyat ne?
Site ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama GameSat*s dan alacağım. Ve baktığımda baya olumlu yorumu var mağaza satıcısının.ben gamermark sitesinden aldım bir sorun çıkmadı ve o hesabı tekrar aynı site üzerinden sattım artık o siteye sc ile hesap kasıp satıyorum
sc ile kastığın hesap ban yemiyor mu ?ben gamermark sitesinden aldım bir sorun çıkmadı ve o hesabı tekrar aynı site üzerinden sattım artık o siteye sc ile hesap kasıp satıyorum
sağolasın cevap içinben öyle çok aldım ve çok sattım kral birşey olmz merak etme
Sc ile mi yoksa el emeği mi ?Kardeşim 3 seferdir aynı şekilde alıp, diamond yapıp satıyorum emin olabilirsin hiçbirşey oldugu yok
Teşekkürler.ben aldım hiç bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?