Onaylı Üye
Sadece script kullandığın hesap yer kanka.
Ben bu şekilde ana hesabımdan ban yedim.Bende yanlış bilgi vermek istemem ama ana hesabımda hiç sc kullanmadım ama banlandı başka birşey gelmiyor aklıma.Hile kalıntıları kalırsa ban yiyebilirsin yanlış bilgilendirme olmasında ben kendi hesabımda gireceğim zaman siliyorum o yüzden
LoL ip bak atmıyor genelde ama çok kizdirsan Atarlar LoL skin kullanımı veya hesabının ortak bağlantısı varsa ikiside banlanabilirSmurfum de script Kog'Maw oynuyorum. Main hesapta açmasam ama direkt oynasam ban yeme ihtimali var mı?
eğer script arkada açık kalırsa kapatmayı unutrasınız ban yiyebilirsiniz ama öbür türlü yemezsinizSmurfum de script Kog'Maw oynuyorum. Main hesapta açmasam ama direkt oynasam ban yeme ihtimali var mı?
sadece script kullandığın yer kanka ben flashbellek e takıp oynuyorum paranoyağım bi tıkSmurfum de script Kog'Maw oynuyorum. Main hesapta açmasam ama direkt oynasam ban yeme ihtimali var mı?
Teşekkürler valla içime dert olmuştu az kaldı onaylı üye olmama bilgi için saolYok kanka sadece script kullandığın hesap ban yer. Zaten LoL'de HWID ban olayı yok, main hesabında devam edersin istediğin gibi.