Uzman Üye
Xerath ile her maç çok güzel istatistikler yapıyorum. Script bayağı dodge yapıyor. 9-10 kere report yedim, gümüş elodayım. Ban yeme olasılığım kaç?
Moderatörün son düzenlenenleri:
zaten 30lvl hesap aldım ondan hileden repliyorlar ginede yermiyimYok hocam ban riski falan ud kaldığı sürece script ban yemezsin merak etme anca botted hesaptan raporlamayla yersin
Script ud hocam scriptten yemezsin fakat dediğim gibi fresh accounttan yersin 30 lvla kendin kas ban falan yok yani scriptte merak etmezaten 30lvl hesap aldım ondan hileden repliyorlar ginede yermiyim
Banlanma olasılığı %100 değilki dostum hile UD şuanda. lolhile kullanıyorsan banlanma olasılığın %100dür. raporlan bir alakası yok elbet bir gün ban dalgası geldiğinde hiç rapor gelmesende banlancaksın günde 10 kere raporlandığında da
maçını falan izlerler adminler sonra banlayabilirlerXerath İle Her Maç Çok Güzel İstatislikler Yapıyorum Script Dodge Yapıyor Baya 9-10 kere rep yedim gümüş elodayım ban yeme olasılığım kaç
Dostum birazda takım arkadaşlarına kill salarsan dikkat çekmezsin ben direkt bütün killeri alınca ban yemiştim yapmayın bence öle biraz salın kill .Xerath İle Her Maç Çok Güzel İstatislikler Yapıyorum Script Dodge Yapıyor Baya 9-10 kere rep yedim gümüş elodayım ban yeme olasılığım kaç
5 10 maç daha böyle tekrar edersen ban yersin. Benim bi hesap plat eloda 150 maçta anca ban yemişti. Son 20 maç Xerath Script ve çok küfür yiyip reportlar yemiştim. 25 maç üst üste report banlatır seni.Xerath İle Her Maç Çok Güzel İstatislikler Yapıyorum Script Dodge Yapıyor Baya 9-10 kere rep yedim gümüş elodayım ban yeme olasılığım kaç