şu an ticket atsalar bile ban yemezsin kanka ban wave geldiğinde yersinXerath İle Her Maç Çok Güzel İstatislikler Yapıyorum Script Dodge Yapıyor Baya 9-10 kere rep yedim gümüş elodayım ban yeme olasılığım kaç
Hocam 7-8 aydır script kullanıyorum ki ondan önce hesapta zaten kullanmıştım script'i hala ban yemedim. 100% Ban yersin diye bir şey yokhile kullanıyorsan banlanma olasılığın %100dür. raporlan bir alakası yok elbet bir gün ban dalgası geldiğinde hiç rapor gelmesende banlancaksın günde 10 kere raporlandığında da
I've been using it for almost a year and so far without a ban, you have to use it in moderation
Kanka ya dikkatli ederek oyna fazla belli etmeden soyleme bide chat e hile olduğunu güvenli olunca oyna hileyleXerath İle Her Maç Çok Güzel İstatislikler Yapıyorum Script Dodge Yapıyor Baya 9-10 kere rep yedim gümüş elodayım ban yeme olasılığım kaç
Aynen birz dikkatli olunması gerekiyor bide chat e falan soylemezse yemez banAşırı bariz şekilde oynamassan hiçbir şekilde yemessin
2012 den beri sc kullanırım 10 yılı geçmiş, şuan ud olması yemiceğin anlamına gelmez %100 yiceksin 1 gün sonrada olabilir 1yıl sonrada şuan sc 1 yılı aşkın banlatmıyor ben ona aksi bişey demedim zaten?Hocam 7-8 aydır script kullanıyorum ki ondan önce hesapta zaten kullanmıştım script'i hala ban yemedim. 100% Ban yersin diye bir şey yok
Kanka çok belli ederseniz yersiniz bide rep den de yersiniz fazla dikkat çekmeden oynayin2012 den beri sc kullanırım 10 yılı geçmiş, şuan ud olması yemiceğin anlamına gelmez %100 yiceksin 1 gün sonrada olabilir 1yıl sonrada şuan sc 1 yılı aşkın banlatmıyor ben ona aksi bişey demedim zaten?
kanka zor ya ban dalgası gelirse anca odaXerath İle Her Maç Çok Güzel İstatislikler Yapıyorum Script Dodge Yapıyor Baya 9-10 kere rep yedim gümüş elodayım ban yeme olasılığım kaç