LoL hile kullanımından aşırı raporlanmak banlanmayı etkiler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam eğer devam ederseniz oynamaya kesin ban yersiniz diyebiliriz bence biraz ara verin o hesapta oynamaya

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
exploit kullanmadıgın sürece ban yemezsin bide şöyle birşey olmuşsa ban yiyebilirsin xerath oynadım dedin ulti acıkken birisine ulti sallıyor ya görüş alanından cıkarsa ve başka birisine direk sallamaya başlarsa ultiyi belki ondan ban yersin ama ticket atılması gerek eğer report yediysen sadece problem olmaz.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ban yemek imkansız gibi birşey . eğer ticket falan atarlarsa yiyebilirsin onun dışında yemezsin yada oyununa yetkili birinin denk gelmesi lazım ama TR'de oynuyorsan ve elo silversa o'da olası bir şey değil . kısaca yemezsin hocam .

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ban yemeyeceksin, merak etme

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Valla ben 1 senedir rage oynuyorum main hesapta hala ban yemedim sende yemezsin herhalde msmsldösle

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yemezsin ben çok kez reportlandım ve ticket atıldı yemedim

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hile kullanıyorsan banlanma olasılığın %100dür. raporlan bir alakası yok elbet bir gün ban dalgası geldiğinde hiç rapor gelmesende banlancaksın günde 10 kere raporlandığında da
Hocam 7-8 aydır script kullanıyorum ki ondan önce hesapta zaten kullanmıştım script'i hala ban yemedim. 100% Ban yersin diye bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam ban yemezsiniz diye düşünüyorum, aynı şekil farklı sclerde çok kez rep yedim. Yine de garantiye alın, hesapta çok fazla maç girmeyin. Ya da fazla rage oynamayın, legit tercih edin.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hile ile şuanda ban yiyeceğini hiç düşünmüyorum, ticketta atsalar raporda etseler ban yemezsin. Ne zamanki hile detected olur o zaman kullanırsan ban yiyebilirsin ancak şuanlık devam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Xerath İle Her Maç Çok Güzel İstatislikler Yapıyorum Script Dodge Yapıyor Baya 9-10 kere rep yedim gümüş elodayım ban yeme olasılığım kaç
Kanka ya dikkatli ederek oyna fazla belli etmeden soyleme bide chat e hile olduğunu güvenli olunca oyna hileyle
Post automatically merged:

Aşırı bariz şekilde oynamassan hiçbir şekilde yemessin
Aynen birz dikkatli olunması gerekiyor bide chat e falan soylemezse yemez ban

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam 7-8 aydır script kullanıyorum ki ondan önce hesapta zaten kullanmıştım script'i hala ban yemedim. 100% Ban yersin diye bir şey yok
2012 den beri sc kullanırım 10 yılı geçmiş, şuan ud olması yemiceğin anlamına gelmez %100 yiceksin 1 gün sonrada olabilir 1yıl sonrada şuan sc 1 yılı aşkın banlatmıyor ben ona aksi bişey demedim zaten?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
2012 den beri sc kullanırım 10 yılı geçmiş, şuan ud olması yemiceğin anlamına gelmez %100 yiceksin 1 gün sonrada olabilir 1yıl sonrada şuan sc 1 yılı aşkın banlatmıyor ben ona aksi bişey demedim zaten?
Kanka çok belli ederseniz yersiniz bide rep den de yersiniz fazla dikkat çekmeden oynayin

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ban riskin biraz yükselmiş olabilir o yüzden 1 gün boyunca oyunu oynama derim %20 diyelim %40 a falan çıkmıştır

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban yeme olasılığı her zaman vardır. Olasılık bu. minimum %1 desek ve türkiyedeki kullanıcılara kıyaslandığı zaman ban yeme olasılığın çok düşük. Ben ban yer diye bir yedek hesap açtım mesela. Uzun zamandır oynuyorum ve ban yemedim. Hatta hesaba rp filan aldım kaç kez o kadar eminim banlanmayacağıma ki hesaba yatırım yapıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...