LoL hile kullanmayan takım arkadaşının banlanması mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şimdi, scripti 30 level bir hesaptan açıp arkadaşın main hesabını kasıyoruz. Sonucunda script açtığımız hesaba bir şey olsa önemli değil ama hiçbir hile script vs. kullanmayan Duo da ban yer mi? Bundan etkilenir mi? Merak ediyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Knk zaten sen hep aynı kişiyle girdiğin için maç geçmişinde var istese banlarlar çok belli etmeden deneyin

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İsterseler gibi saçma bir cevap muhtemelen yorum kasmak için verilmiş hocam yeni nesl oyun guardlarında bu sistem nasıl bilmiyorum ancak ben öyle birşeye hiç rastlamadım ki valorant gibi bir oyunda bile hiile ile duo boost yapıyorlardı.
@MadFly3346 lafım sana değil yanlış anlaşılmasın hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Riotun canı isterse ikinizi de banlayabilir ama genelde script kullanan kişiyi banlıyorlar

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
steam pubg de bu dediğin var lol de yok ama arkadaşların dediği gibi isterseler yaparlar steam pubg de başıma geldi böyle bişey

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
takım arkadşlarda bannalanır ç,ünkü shilesiz oyunuyanın kimler ile ne kadar oynadığı bakılır ve öyle banlanırsa banlanır

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hayır, takım arkadaşın banlanmaz. En azından hileden banlanmaz, çok çok düşük bir ihtimal de olsa boosting-smurfing'den banlanabilir arkadaşının hesabı, ancak bu çok nadir.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hileden yemez ama beraber kasınca boost sanabilir ama o da olmaz arkadaşımla maç atmak en doğal hakkım ozaman duo kaldırılsın

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
riota belli olmaz belli etmeden oynarsan yada belli edersen sadece sen yersin banı rep sistemi çok gelişti

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aylardır deli gibi sc kullanıp oynuyorum bazı maçlarda anlayanlarda var anlamayanlarda report edecem diye ağlayanda çok oldu . süreklide arkadaşımla beraber oynnarız ne benim hesaplara nede onun hesabına bişey olmadı daha . kullanana ban atarlar ama takım arkadasına ban atma diye bi olay olmaz sonuçta sosyal bi oyun kimin hile kullanıp kullanmayacağını bilemeyeceğimiz için bu kişi oyunda tanışıp sürekli oynadığımız biri olabilir başkasının suçu yüzünden bi başkasını cezalandırmazlar

dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
knk rito ban atabilir ama 3. parti net vardır yani ama sen oynuyorsan eğer hep duo giriyorsanız net banlanır duo boost die 100 yıl yer

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mümkün değil, hile kullnamayan adam lolde ban yemez duo su isterse mevlana hack açsın sıkıntı yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...