Şimdi, scripti 30 level bir hesaptan açıp arkadaşın main hesabını kasıyoruz. Sonucunda script açtığımız hesaba bir şey olsa önemli değil ama hiçbir hile script vs. kullanmayan Duo da ban yer mi? Bundan etkilenir mi? Merak ediyorum.
İsterseler gibi saçma bir cevap muhtemelen yorum kasmak için verilmiş hocam yeni nesl oyun guardlarında bu sistem nasıl bilmiyorum ancak ben öyle birşeye hiç rastlamadım ki valorant gibi bir oyunda bile hiile ile duo boost yapıyorlardı. @MadFly3346 lafım sana değil yanlış anlaşılmasın hocam.
Hayır, takım arkadaşın banlanmaz. En azından hileden banlanmaz, çok çok düşük bir ihtimal de olsa boosting-smurfing'den banlanabilir arkadaşının hesabı, ancak bu çok nadir.
aylardır deli gibi sc kullanıp oynuyorum bazı maçlarda anlayanlarda var anlamayanlarda report edecem diye ağlayanda çok oldu . süreklide arkadaşımla beraber oynnarız ne benim hesaplara nede onun hesabına bişey olmadı daha . kullanana ban atarlar ama takım arkadasına ban atma diye bi olay olmaz sonuçta sosyal bi oyun kimin hile kullanıp kullanmayacağını bilemeyeceğimiz için bu kişi oyunda tanışıp sürekli oynadığımız biri olabilir başkasının suçu yüzünden bi başkasını cezalandırmazlar