LoL hile olmamasına rağmen hesabın banlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Gerçekten demin ARAM atıyordum. PC formatlı vs. temiz. 1 tane script olmamasına rağmen hile kullandın diyerek maç içinde banladı. Şaka mı bu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Daha önce kullandın mı hiç Vanguard geldikten sonra?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Formattan önce herhangi bir şekilde script kullanıp ban yediniz mi

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aynısı banada oldu 3 tane hesap açtık 1 elden sonra banlamıyolar hiç bir hilede açmadım

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kullanamadım geçenlerde satın almıştım ama injectlenmiyordu yani boşuna gitti o da
Ondan dolayı HWID yemişsindir büyük ihtimalle, başka mantıklı bir açıklaması yok. Denemen bile yetmiş.
Ban yediğin hesapların birisiyle Riot'a ticket atıp sorabilirsin neden yediğini vs.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Flag yemişiniz hocam temiz format sonrası bios up yapın ardından spoofer ile çözülür aynı durumu yaşadım

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bir problem olmuş olabilir toirden dolayı inject olmuşta olabilir emin değiliz ondan dolayi ban kaynaklı muhtemelen
Evet şuan ne kadar yeni hesap açtıysam hepsi eğitim modundan sonra ban attı direk

Ondan dolayı HWID yemişsindir büyük ihtimalle, başka mantıklı bir açıklaması yok. Denemen bile yetmiş.
Ban yediğin hesapların birisiyle Riot'a ticket atıp sorabilirsin neden yediğini vs.
van152 hatası vermiyor yeni hesap açıp giriyorum ama eğitim geçince ya da 1 2 el aram atayım hemen banlanıyor o da

Flag yemişiniz hocam temiz format sonrası bios up yapın ardından spoofer ile çözülür aynı durumu yaşadım
aslında formatım yeni daha dün attım ama biosdur spofer dir yapmadım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet şuan ne kadar yeni hesap açtıysam hepsi eğitim modundan sonra ban attı direk

van152 hatası vermiyor yeni hesap açıp giriyorum ama eğitim geçince ya da 1 2 el aram atayım hemen banlanıyor o da

Delay ban yemişsiniz van152 atmaz zaten delay da toir'den kaynaklı bir ban büyük ihtimalle başka bir açıklaması yok çünkü bu olayın

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Delay ban yemişsiniz van152 atmaz zaten delay da toir'den kaynaklı bir ban büyük ihtimalle başka bir açıklaması yok çünkü bu olayın
tekrar mı formatlamam lazım yoksa spoofer mı ona da güvenemiyorum kimden alacağıma

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
tekrar mı formatlamam lazım yoksa spoofer mı ona da güvenemiyorum kimden alacağıma
Spoofer satın almanız gerekiyor artık her hesap açıp banlattığınız için 4 ay yiyorsunuz normalde ama dediğim gibi hesap açıp banlattığınız için 1 ay artıyor donanım banınız spoofer ile çözmeniz gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Spoofer satın almanız gerekiyor artık her hesap açıp banlattığınız için 4 ay yiyorsunuz normalde ama dediğim gibi hesap açıp banlattığınız için 1 ay artıyor donanım banınız spoofer ile çözmeniz gerekiyor
ÖNEREBİLECEĞİN BİR YER VARMIDIR NE SİTELERE NE DC VS BİRİLERİNE GÜVENEMİYORUM

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
itiraz et kanka fotoraflı bi kanıt gönder açılır büyük ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

format ile çözülcek iş değil spoofer lazm sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...