Onaylı Üye
oyun dosyalarını doğrularsan veya içinden herhangi bir dosyayı silip onar dersen tamamen kendini yenilicektir oyunhileyi nasıl kaldırabilirim bildiğim kadarıyla oyun dosyalarına injekte oluyormuş ban yemekten korkuyorum normalde başka hesapla açıp giriyorum ama oyun dosyalarında olduğu için ana hesabımda da olur diye korkuyorum
Arkadaşın dediği gibi bir tane dosya sil onar de tekrar düzelecektir. Ya da hile dosyalarını sık. Bana kalırsa en mantıklısı hileyi kurmadan diğer sürücü bölümüne yedeğini alsan daha iyi oluroyun dosyalarını doğrularsan veya içinden herhangi bir dosyayı silip onar dersen tamamen kendini yenilicektir oyun
Lolün hilesinde ban yeme riskimiz yüzde kaç ?
en kolayı sil baştan yüklehileyi nasıl kaldırabilirim bildiğim kadarıyla oyun dosyalarına injekte oluyormuş ban yemekten korkuyorum normalde başka hesapla açıp giriyorum ama oyun dosyalarında olduğu için ana hesabımda da olur diye korkuyorum
dosya sil onar de bitiyor kankahileyi nasıl kaldırabilirim bildiğim kadarıyla oyun dosyalarına injekte oluyormuş ban yemekten korkuyorum normalde başka hesapla açıp giriyorum ama oyun dosyalarında olduğu için ana hesabımda da olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?