14 Tem 2020 #1 ErayHoll E Onaylı Üye Katılım 7 May 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Loaderi açmadan önce oyun açık olacak mı ? yani önce oyunu açıp loaderi açıp mı hileyi yüklemem lazım + olarak nasıl türkçe yaparım ve darius için önerilen ayarları verebilir misiniz Moderatörün son düzenlenenleri: 14 Tem 2020
Arkadaşlar Loaderi açmadan önce oyun açık olacak mı ? yani önce oyunu açıp loaderi açıp mı hileyi yüklemem lazım + olarak nasıl türkçe yaparım ve darius için önerilen ayarları verebilir misiniz
Çözüm R R raptorcun 14 Tem 2020 kanka 2. pencere bende sürekli kapanıyo ve hileyi açamıyorum loader ı aç sonra oyuna gir hileyi inject le
kanka 2. pencere bende sürekli kapanıyo ve hileyi açamıyorum loader ı aç sonra oyuna gir hileyi inject le
14 Tem 2020 #2 raptorcun R Onaylı Üye Katılım 18 Eyl 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI kanka 2. pencere bende sürekli kapanıyo ve hileyi açamıyorum loader ı aç sonra oyuna gir hileyi inject le Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
kanka 2. pencere bende sürekli kapanıyo ve hileyi açamıyorum loader ı aç sonra oyuna gir hileyi inject le
14 Tem 2020 #3 AsiSpeed27 A Üye Katılım 2 Şub 2017 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI loedarı aç oyunu öyle aç farketmez ben oyunu öçıyorum loaderi öyle açıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla