Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL hızlı bir şekilde şampiyonlarda sıralama nasıl kasılır?
Full rank girip winlemen lazım winlersen artıyor, aynı şekilde sıralı maçta girersen de artar ama rankta 5 atlıyorsan sıralı da 1 atlıyorsun. Daha kolay kasmak için ise yanına iyi bi pre bulup full oynucaksın başka çare yok.
Sadece Ornn için kasmak istiyorsan Bronz da Ornn ile win kasıp daha sonra lig çıkmaya yakın başka bir şampiyonla kaybedip tekrar bu döngüyü yapabilirsin.
ligin düşükken bi karakteri spamlayıp winrate'ini yüksek tut daha sonra başka karakterlerle ligini yükselt oyun senin sıralama kastığın karakteri yüksek eloda kastığını düşünerek daha yükseğe yerleştirir
3 Defa rank 1 kayle oldum winrate yüksek tutman gerekiyor mesela 50 maçta 80 winrate vardı master 0 lpydi rank 1 idi bu arada d1 den mastera geçince atıyorum dünya 15.siysen bi anda 1. falan atıyor çok fark ediyor lig
düşük bir lig ile başla fresh hesaptan bronzdan golda 80 wr ile çık golddan elmasa çıkman lazım sıralamaya girmek için ornn oynama 50 maç 80 wr ornn diyelim ornu sal ve baska bi hero ile diamond 1 felan ol direk dünyada ilk 10 a belki 1 e giriceksin
TR de bir çok şampiyon ile üst sıralara yerleşmiş biri olarak sana bir kaç öneride bulunacağım
1-Düşük ligli bir hesapta az ölüm ile en az 30 maç at (wr 70 üstü kda ise en az 10 olursa mükemmel olur)
2-Hesabı düşük liginden kda kastığın şampiyon dışında şampiyonlarlarla yükseltmelisin. Elmas seviyesine kadar çıkarırsan Kda iyi ise yeterli olacaktır
mumkunse her maç o heroyu al(gerekirse sıralı gir) ayrıca o heroyu maksimumunda oynayabildiginden ve maçları kazandığından emin ol. o hero ile yuksek kda + win normalden daha fazla puan demek. o hero ile win rateini arttırmak için bir arkadasinla görebilirsin ben öyle yapıyorum
kral tahminimce win + kda önemli bi tane varusun oyunuma gelip kendini riskli durumlara sokmayıp sadece freeleri aldıgına rastlamştım sinirlenip tf gel artık dedigimde rank için kda kasıyorum ilk 20 deyim diyordu
Klasik taktik 7 senedir devam etmekte, main olduğun karakter yanina oynamadığın 2 win 1 lose devam edeceksin yada ben kendi elomdayım dersen aynı karakter yapıştır gitsin tecrübe ile sabit İllaoi ve xin 1. Tr
1.Olarak Haritaya Sürekli Bakmaya Çalış Ve Ormancının yerini bilmedigin sürece takasa girme safe dedigimiz şekilde oyna
2.Olarak Takımını Takip Edip fightlara Katılmaya çalış Matchuplarına göre
Oyun ve Harita Bilgini Geliştirdikçe Sürekli win alarak ilerlersin wr oranın ne kadar yüksekse o şekilde eşleşmelerin ve elo dedigimiz kısım da düzelir takımına kötü oyuncular daha az gelir