LoL hızlı bir şekilde şampiyonlarda sıralama nasıl kasılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
LoL de top lane Ornn oynuyorum ama rank kasmak çok zor. Hızlıca Türkiye sıralaması falan kasmak için ne yapmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
rankını düşük tut her maç orn oynama kolay maçlarda orn oyna

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Full rank girip winlemen lazım winlersen artıyor, aynı şekilde sıralı maçta girersen de artar ama rankta 5 atlıyorsan sıralı da 1 atlıyorsun. Daha kolay kasmak için ise yanına iyi bi pre bulup full oynucaksın başka çare yok.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sadece Ornn için kasmak istiyorsan Bronz da Ornn ile win kasıp daha sonra lig çıkmaya yakın başka bir şampiyonla kaybedip tekrar bu döngüyü yapabilirsin.

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayatsız gibi o çarı oynaman lazım

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
zamanının büyük bi vaktini o heroya vermen lazım rankını düşük tutarsan çok zorlamaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ligin düşükken bi karakteri spamlayıp winrate'ini yüksek tut daha sonra başka karakterlerle ligini yükselt oyun senin sıralama kastığın karakteri yüksek eloda kastığını düşünerek daha yükseğe yerleştirir

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
3 Defa rank 1 kayle oldum winrate yüksek tutman gerekiyor mesela 50 maçta 80 winrate vardı master 0 lpydi rank 1 idi bu arada d1 den mastera geçince atıyorum dünya 15.siysen bi anda 1. falan atıyor çok fark ediyor lig

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
düşük bir lig ile başla fresh hesaptan bronzdan golda 80 wr ile çık golddan elmasa çıkman lazım sıralamaya girmek için ornn oynama 50 maç 80 wr ornn diyelim ornu sal ve baska bi hero ile diamond 1 felan ol direk dünyada ilk 10 a belki 1 e giriceksin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
TR de bir çok şampiyon ile üst sıralara yerleşmiş biri olarak sana bir kaç öneride bulunacağım
1-Düşük ligli bir hesapta az ölüm ile en az 30 maç at (wr 70 üstü kda ise en az 10 olursa mükemmel olur)
2-Hesabı düşük liginden kda kastığın şampiyon dışında şampiyonlarlarla yükseltmelisin. Elmas seviyesine kadar çıkarırsan Kda iyi ise yeterli olacaktır

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
mumkunse her maç o heroyu al(gerekirse sıralı gir) ayrıca o heroyu maksimumunda oynayabildiginden ve maçları kazandığından emin ol. o hero ile yuksek kda + win normalden daha fazla puan demek. o hero ile win rateini arttırmak için bir arkadasinla görebilirsin ben öyle yapıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benim bildiğim her maç sıralama kasmak istediğiniz karakteri oynamalısınız s+ vs. falan almalısınız umarım yanıltmıyorumdur

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
kral tahminimce win + kda önemli bi tane varusun oyunuma gelip kendini riskli durumlara sokmayıp sadece freeleri aldıgına rastlamştım sinirlenip tf gel artık dedigimde rank için kda kasıyorum ilk 20 deyim diyordu

Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Klasik taktik 7 senedir devam etmekte, main olduğun karakter yanina oynamadığın 2 win 1 lose devam edeceksin yada ben kendi elomdayım dersen aynı karakter yapıştır gitsin tecrübe ile sabit İllaoi ve xin 1. Tr

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga ya full ornn oynayacaksın elo farketmez ya da düşük eloda oynayıp yükselince başka herolara geçiş yapacaksın. Ama çok zor bir şey bu rank kasmak

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
1.Olarak Haritaya Sürekli Bakmaya Çalış Ve Ormancının yerini bilmedigin sürece takasa girme safe dedigimiz şekilde oyna
2.Olarak Takımını Takip Edip fightlara Katılmaya çalış Matchuplarına göre
Oyun ve Harita Bilgini Geliştirdikçe Sürekli win alarak ilerlersin wr oranın ne kadar yüksekse o şekilde eşleşmelerin ve elo dedigimiz kısım da düzelir takımına kötü oyuncular daha az gelir

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
eğer ligin +mastersa bronz stuck acc alıp kolayca wr kasabilirsin

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Ölüm oranını düşük tutsan yeter kanka gerçi şampiyondan şampiyona değişiyor ama kda ya bakıyor sonuç olarak hepsinde

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Winrate yüksek olmalı ve bunun yanında KDA oranında öenmli

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka ben de rank kasmaya çalışıyorum tr de kasmak çok zor pre arıyorsan dc ver konuşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...