LoL hızlı bir şekilde silverden nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, neredeyse üç aydır silverde takılı kaldım. Top oynuyorum, ne zaman kendi lanemi kazansam, diğerleri yüzünden kaybediyoruz. Silverdan hızlıca çıkmanın bir yolu var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum yapman gerekenler forumda 50 mesaj yapman onaylı üye olman sonra lpreborn kullanıp yükselmek

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
top lane de teamfightların kaderini değiştirecek şampiyonlar oynamalısın. örneğin ornn camille sion gibi ct matchup atmalısın olabildiğince ve en önemlisi görüş almak vision skorun ne kadar yüksek olursa o kadar rank kolay kasacaksın

Üye
3 HİZMET YILI
dogru karakter seçmelisin ve duo bulmak iyi olabilir

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence olay jungle da koridorlarda güzel gank atan iyi jg oynayan biri ile Duo gir rahat çıkarsin

Üye
3 HİZMET YILI
dostum yapman gerekenler forumda 50 mesaj yapman onaylı üye olman sonra lpreborn kullanıp yükselmek
Mantıklı sağol :)
Post automatically merged:

top lane de teamfightların kaderini değiştirecek şampiyonlar oynamalısın. örneğin ornn camille sion gibi ct matchup atmalısın olabildiğince ve en önemlisi görüş almak vision skorun ne kadar yüksek olursa o kadar rank kolay kasacaksın
teşekkür ederim , güçlü herolar oyna diyorsun analdım.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
aynen bir de duo bulursan işin daha kolaylaşacaktır troll gelme olasılığı düşüuyort

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
duo bulman lazım dostum
Post automatically merged:

yada buradan program ile yükselebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum silverdan duo ile çıkarsın anca tek çıkman için seni iyi campliyen bi jungle olması lazım.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aga güzel bir duo bul ve metadaki karakterleri oyna gerisi gelecektir emin ol kendinden rahatlıkla çıkacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka bana sorucak olursan ww master yi gibi kolay çarlar oynayıp yükselmeyi deneyebilrsin

Fazla kusursuz
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Silverden çıkman için sabırlı ve düzgün karakterler oynaman gerekir mesela master yi oynarsın kazanırsında ancak belirli bir maçtan sonra kaybetmeye başlarsın bence patnheon gibi koley ve azimli çar oynamanı öneriyorum bolca cs kasarak ve roam atarak 5 vs 1 bile kazanabilirsin 20 yaşındayım 11.sezondan beri oynuyorum bu oyunu 21 tane hesabım oldu 2 kere master 1 kere grandmastera çıktım dinle beni hocam :d

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
adc oynayıp kasılmaya bak iyi oynarsan taşırsın zaten.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Duo Bulabilirsin Youtubedan videolar izleyip oyun bilgini arttırabilirsin ya da tek başına taşıyabilcek şampiyonlar oynayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...