samira oynuyorum ama pek bana göre değil ve mümkün ise adc önermezseniz sevinirimsamira kill aldıkça ordan oraya kayarsın
evet ama onlarıda oynadıkça bayıyorYone Yasuo oyna oynak gibi zaten
O zaman ADC onermeyin demişsin ama tristana oyna bombayı patlatinca w skilin gene geliyor zıplayıp oynarsın veya khazix oyna e skilini geliştir adam oldurdukce e skilin gelirevet ama onlarıda oynadıkça bayıyor
eskiden oynadığım bir karakter ancak oda yasuo ve yone gibi sıkıyor bir süreden sonrairelia 4 stack yaptığında ve çok hareketli düellocu karakteri teke tekde rakibin şansı yok fazla ama alışman gerek youtubeden videolardan izleyerek
yeni hero ve wukong olabilir kankaArkadaşlar lolde hangi karakteri oynayacağımı bi türlü bulamıyorum oynak ama aynı zamanda kombosu tek atan bir karakter gerekiyor irelia veya zed gibi değil daha çok kalista gibi karakterler önerebilir misiniz?
yasuo al knk müq olurArkadaşlar lolde hangi karakteri oynayacağımı bi türlü bulamıyorum oynak ama aynı zamanda kombosu tek atan bir karakter gerekiyor irelia veya zed gibi değil daha çok kalista gibi karakterler önerebilir misiniz?