Lord Of Heaven
Onaylı Üye
ban yediğimi söylediler hocamSorun çözüldü mü geri dönüş sağlar mısınız?
ban yemem için bir sebep olması gerekiyor herhangi bir vukuat olmadan ban atmaları saçma değil mi ayrıca ban yediğimizde oyuna girince ayrı bir pencere çıkıyorBaşka hesaplara girebiliyorsanız ban yemişsinizdir.
Hesap değiştirip tekrar denersen olabilir dostum hesabın ban yemiş olabilirFarklı hesaba giriş yaptığım zaman sorunsuz açılıyor ancak ana hesabımda istemci görseldeki gibi kalıyor. Ayrıca aynı hesapla Valoranta girebiliyorum. Sadece LOL'de böyle kalıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Lolün ban sistemi küfüre bile ban atıyor o yüzden herşeyden ban yemiş olabilirsiniz :/ban yemem için bir sebep olması gerekiyor herhangi bir vukuat olmadan ban atmaları saçma değil mi ayrıca ban yediğimizde oyuna girince ayrı bir pencere çıkıyor
henüz bir şey denemedim riota ticket attım direkt daha dönmediler başka hesaplara girebiliyorken o hesaba girememek istemci sorunu değildir diye düşündümTam onarım yapmayı denediniz mi ?
Riot yarın döner en erken mailine bak istersenzaten 1 sene ban yemistim aktif banım vardı 2 3 aydır chat yapamıyorum nasıl olacak o xd
Post automatically merged:
henüz bir şey denemedim riota ticket attım direkt daha dönmediler başka hesaplara girebiliyorken o hesaba girememek istemci sorunu değildir diye düşündüm
Bu şekilde oluyor artık genel de ban yediğin hesaplarda botted hesap mıydıban yemem için bir sebep olması gerekiyor herhangi bir vukuat olmadan ban atmaları saçma değil mi ayrıca ban yediğimizde oyuna girince ayrı bir pencere çıkıyor
botted değildi sc de acmadımBu şekilde oluyor artık genel de ban yediğin hesaplarda botted hesap mıydı
Script açmadıysan böyle olmasının imkanı yok ticket attın mı riot'abotted değildi sc de acmadım
attım henuz dönmedilerScript açmadıysan böyle olmasının imkanı yok ticket attın mı riot'a
Dediğim gibi anca yarın dönerler mailini kontrol et bir şey yoksa onarım yapattım henuz dönmediler
22h2 win 11 kullanıyorum nasıl açayım scScript açmadıysan böyle olmasının imkanı yok ticket attın mı riot'a