22 Mar 2023 #1 Jaqeuin J Lord Of Heaven Onaylı Üye Katılım 15 May 2019 Mesajlar 89 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 22 7 HİZMET YILI Farklı hesaba giriş yaptığım zaman sorunsuz açılıyor ancak ana hesabımda istemci görseldeki gibi kalıyor. Ayrıca aynı hesapla Valoranta girebiliyorum. Sadece LOL'de böyle kalıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Ekli dosyalar Ekran Görüntüsü (168).png 26 KB · Görüntüleme: 89
Farklı hesaba giriş yaptığım zaman sorunsuz açılıyor ancak ana hesabımda istemci görseldeki gibi kalıyor. Ayrıca aynı hesapla Valoranta girebiliyorum. Sadece LOL'de böyle kalıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Çözüm J J Jaqeuin 26 Mar 2023 DrugOfDragon' Alıntı: Sorun çözüldü mü geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıklayın ... ban yediğimi söylediler hocam
DrugOfDragon' Alıntı: Sorun çözüldü mü geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıklayın ... ban yediğimi söylediler hocam
26 Mar 2023 #21 DrugOfDragon dany so hot she melt the snow Süper Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 800 Çözümler 86 Tepki puanı 93 Ödüller 7 Sosyal 5 HİZMET YILI Sorun düzeldi mi sorun neymiş? Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Mar 2023 Konuyu başlatan #22 Jaqeuin J Lord Of Heaven Onaylı Üye Katılım 15 May 2019 Mesajlar 89 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 22 7 HİZMET YILI DrugOfDragon' Alıntı: Sorun çözüldü mü geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıklayın ... ban yediğimi söylediler hocam Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
DrugOfDragon' Alıntı: Sorun çözüldü mü geri dönüş sağlar mısınız? Genişletmek için tıklayın ... ban yediğimi söylediler hocam
27 Mar 2023 #23 DrugOfDragon dany so hot she melt the snow Süper Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 800 Çözümler 86 Tepki puanı 93 Ödüller 7 Sosyal 5 HİZMET YILI Sizin adınıza üzüldüm konu kilit. Oyla 0 Olumsuz oyla