Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Arkadaşlar bir hile programı yazdım, aktif olarak onlarca maçta test ettim, bazı özelliklerini tanıtım metni şeklinde aşağıya yazacağım görüşlerinizi almak istiyorum.
Kiting Pro – İnsanüstü Kiting Deneyimi
Ezeli sorun: Kite atmak için denediğiniz tüm scriptler, programlar sonunda hesabınızın banlanmasıyla sonuçlanıyor ya da çok pahalı olduğu için satın almak cebinizi yoruyor. Artık değişiyor.
Gerçek Zamanlı Oyun Verisi Analizi:
Kiting Pro - Kullanım Kolaylığı
Diğer scriptlerin karmaşık kurulumlarıyla uğraşmayın:
Bilgisayardaki ayarları değiştirmekle uğraşmak yok
Windows sürüm sıkıntısı yok
Dosya indirme/enjeksiyon YOK
Karmaşık ayarlar YOK
Oyun çökmesi (crash) YOK
Sadece aç ve kullan
30 saniyede hazır
Stabil - asla çökmez
Sadece oyuna odaklan
Aldığın gibi kullan, hiçbir teknik bilgi gerekmez!
Soru: Bu uygulamayı aylık 200 TL bandında piyasaya sürseydim, satın alır mıydınız?
Kiting Pro – İnsanüstü Kiting Deneyimi
Ezeli sorun: Kite atmak için denediğiniz tüm scriptler, programlar sonunda hesabınızın banlanmasıyla sonuçlanıyor ya da çok pahalı olduğu için satın almak cebinizi yoruyor. Artık değişiyor.
Gerçek Zamanlı Oyun Verisi Analizi:
- Saldırı Hızınızı (AS) anlık okur.
- PING ve FPS değerlerinizi sürekli takip eder.
- Tüm bu verileri, saniyede 10 kez güncelleyerek anlık oyun durumuna adapte olur.
Akıllı Gecikme Motoru (Smart Delay Engine):- Ping Kompanzasyonu: Yüksek pingde otomatik olarak gecikmeyi artırarak sunucu gecikmesini telafi eder.
- FPS Kompanzasyonu: Düşük FPS'de oyunun donma anlarını hesaba katarak timingi ayarlar.
- Sonuç: O anki oyun koşullarınıza (AS, Ping, FPS) tamamen özel, kusursuz bir saldırı-hareket döngüsü.
Tespit Edilemez / Undetected :- Memory'e bağlanmaz.
- Diğer scriptler gibi oyun dosyalarını değiştirmez.
- Vanguard veya benzeri sistemler tarafından bir "script" olarak tespit edilmesi neredeyse imkansızdır
Düşünün:- Artık mekanik beceriniz yetmese bile, Challenger bir oyuncunun dahi erişemeyeceği seviyede, insanüstü seviyesinde kusursuz kite atabileceksiniz.
- Hiçbir ban riski olmadan, güvenle kullanabileceksiniz.
- Oyun içi koşullarınız (lag, düşük FPS) ne olursa olsun, performansınız her zaman optimum seviyede kalacak.
Kiting Pro - Kullanım Kolaylığı
Diğer scriptlerin karmaşık kurulumlarıyla uğraşmayın:
Aldığın gibi kullan, hiçbir teknik bilgi gerekmez!
Son düzenleme: