Bence adc başlayacaksan jinx veya morgana oynamalısın böylece daha ısınırsın ve ezreal gibi çarlar alabilirsinEvet arkadaşlar ben oyunda çok eski değilim ondan dolayı çok bilgim de yok malesef , 3 aydır jungle ve mid oynamaya çalışıyorum arkadaşların tavsiyesiyle. Lane değiştirmek istiyorum adc ye geçicem ama bot lanenin mantığı diğer lanelerden biraz farklı gibi , videolar izliyorum ama size de danışmak istedim dikkat etmem gereken hususlar var ise bilgilendirin benim gibi rol değiştirmek istiyenlere rehber olur, Teşekkürler.
Bence koridor değiştirmek mantıksız bir süreden sonra belirli bir süre oyun oynadıktan sonra autofill gelse dahi oyniyabilirsiniz oyüzden kendinizi 2-3 şampiyon ogreniyim diye kisitlamayin önce oyunu öğreninKesinlikle katılıyorum bende her lanede 2-3 heroya hakimim aslında sıkıldığım zaman jungle top mid arasında dönüyordum ama sc ile adcler güzel iş yapıyor yanına scli sup da buldunmu pörfecto olur diye düşündüm .
knk oyuna yeni başladığın için oyun bilgin de yoktur sanıyorum yani sen adc ye geçebilirsin ama asıl amacın oyun bilgini geliştirmek olsun her zaman mesela bir adam 10 m da oynasabir şampıyonu oyun bilgisi yoksa çöp tür "bana göre" o yüzden her zaman oyun bilgin olması lazım hangi korudor da oynarsan arkadaşlar dan biri sanırım sup rolünü söylemiş ama asıl o rol oyun bilgisine dayallı eğer kendini geliştirmek istiyorsan oyun bilgisi şart şuan kendine bir lane seç ve o lane yi bırakma zaten şuan jungle dasın bence değiştirme ama sen bilirsin benim sana tavsiyem oyun bilgini geliştirip öyle başka lane lere yönelmen olucaktır iyi oyunlar knk.Evet arkadaşlar ben oyunda çok eski değilim ondan dolayı çok bilgim de yok malesef , 3 aydır jungle ve mid oynamaya çalışıyorum arkadaşların tavsiyesiyle. Lane değiştirmek istiyorum adc ye geçicem ama bot lanenin mantığı diğer lanelerden biraz farklı gibi , videolar izliyorum ama size de danışmak istedim dikkat etmem gereken hususlar var ise bilgilendirin benim gibi rol değiştirmek istiyenlere rehber olur, Teşekkürler.