LoL koridor değişikliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
adc oyniyicaksan support ark bulman lazım sen minyonlara vur support dürtsün

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ben oyunda çok eski değilim ondan dolayı çok bilgim de yok malesef , 3 aydır jungle ve mid oynamaya çalışıyorum arkadaşların tavsiyesiyle. Lane değiştirmek istiyorum adc ye geçicem ama bot lanenin mantığı diğer lanelerden biraz farklı gibi , videolar izliyorum ama size de danışmak istedim dikkat etmem gereken hususlar var ise bilgilendirin benim gibi rol değiştirmek istiyenlere rehber olur, Teşekkürler.
Bence adc başlayacaksan jinx veya morgana oynamalısın böylece daha ısınırsın ve ezreal gibi çarlar alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eğer ki adc oynuyorsan dürtülmemeye ve rakibi elinden geldiğince hasar yemeden dürtmeye çalışmalısın supun leona nau gibi bir hero ise onun fight başlatmasını beklemelisin rakip jungun nerden başladığını bilirsen daha rahat edersin top side dan başlıyan bir jung size gang gelecektir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben top lanede oynamanı öneririm ayrık ittirme yaparak rahat bir şekilde kazana bilirsin ama sıkıcı olur bi ihtimal tao wb falan izle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
adc oynaması en zor ama en etkili lane denemeni tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum bende her lanede 2-3 heroya hakimim aslında sıkıldığım zaman jungle top mid arasında dönüyordum ama sc ile adcler güzel iş yapıyor yanına scli sup da buldunmu pörfecto olur diye düşündüm .
Bence koridor değiştirmek mantıksız bir süreden sonra belirli bir süre oyun oynadıktan sonra autofill gelse dahi oyniyabilirsiniz oyüzden kendinizi 2-3 şampiyon ogreniyim diye kisitlamayin önce oyunu öğrenin

Üye
3 HİZMET YILI
adc de oynamak için pren olursa daha iyi olr supportunla komboloya bilcegin heroların alın lane kontrolunu saglayın bunlar yetecektir

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bot lane geçiçeksen kasia miss jihn felan oyna onlar kolay çarlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
her lane i öğrenin aga sonra autofill geliyor yok ben mid geçiyimmi yok ben solo geçeyimmi hep sıkıntı bunlar youtubeda çok fazla video var oradan nerde oynamak istiyorsan öğrenebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
adc de çok minyon vs. kasman lazım team fightlardada çok ortalarda durma kenarlarda dur

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
knk lolün en taşıyıcı yeri bence jung oyunu bir anda domine diyor bide mid pre buldun mu kendine tadından yenmez

Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
adc sabır istiyor ama jungle rolünde ilerlemeni tavsıye ederim tek sorunu her şeyden küfür yeme ihtimalinin olması

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
her rol birbirinden zordur onemli olan dikkatlı oynamak bro ve yapacak ve yaptıgı hareketleri onceden algılaman gerekiyor onuda zamanla alışırsın koridor farketmez bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
adc oynaması çok zevkli ve bir o kadarda uğraştırıcı Skillcapped guide videoları var izle çok yararı olr

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ben oyunda çok eski değilim ondan dolayı çok bilgim de yok malesef , 3 aydır jungle ve mid oynamaya çalışıyorum arkadaşların tavsiyesiyle. Lane değiştirmek istiyorum adc ye geçicem ama bot lanenin mantığı diğer lanelerden biraz farklı gibi , videolar izliyorum ama size de danışmak istedim dikkat etmem gereken hususlar var ise bilgilendirin benim gibi rol değiştirmek istiyenlere rehber olur, Teşekkürler.
knk oyuna yeni başladığın için oyun bilgin de yoktur sanıyorum yani sen adc ye geçebilirsin ama asıl amacın oyun bilgini geliştirmek olsun her zaman mesela bir adam 10 m da oynasabir şampıyonu oyun bilgisi yoksa çöp tür "bana göre" o yüzden her zaman oyun bilgin olması lazım hangi korudor da oynarsan arkadaşlar dan biri sanırım sup rolünü söylemiş ama asıl o rol oyun bilgisine dayallı eğer kendini geliştirmek istiyorsan oyun bilgisi şart şuan kendine bir lane seç ve o lane yi bırakma zaten şuan jungle dasın bence değiştirme ama sen bilirsin benim sana tavsiyem oyun bilgini geliştirip öyle başka lane lere yönelmen olucaktır iyi oyunlar knk.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Alt gayet güzel bir koridor iyi bir sup gelirse müthiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...