LoL koridor değişikliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eğer bi lane e takılı kalırsanız işiniz biraz zor... Bu nedenle farklı lane ler oynamak önemli adcnin tarzı ise farm yapmak ve kill toplamak çünkü ad carry şampiyonlar var taşıma kapasitesi ve hasar kabiliyeti yüksek bir mevki

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence mid oynamaya devam et adc biraz zor gelebilir oynamadıysan

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bota kite yapabildigin takdirde genelikle kazanırsın ama karsı taraf cok fazla suikastcı ise roamlrıyla seni geri dusurebilir ama tf lerde en onemli hasar kaynakları genelikle bot lanidir
yani pozizyon bilgin olmalı adc dedigimiz kacarak hasar vura bilmeli eger oldugu taktirde karsı taraf iicn tf kazanma sansı olabilir

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bence her lane e alış hem sıkılmazsın hem autofill zamanlarında yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ben oyunda çok eski değilim ondan dolayı çok bilgim de yok malesef , 3 aydır jungle ve mid oynamaya çalışıyorum arkadaşların tavsiyesiyle. Lane değiştirmek istiyorum adc ye geçicem ama bot lanenin mantığı diğer lanelerden biraz farklı gibi , videolar izliyorum ama size de danışmak istedim dikkat etmem gereken hususlar var ise bilgilendirin benim gibi rol değiştirmek istiyenlere rehber olur, Teşekkürler.
alacağın pozisyon önemli bide kite bilmen lazım

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben genelde yone ile midde takılıyorum sarıyor tavsiye ederim kankam:)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adcde supportun kötü olursa senin iyi olman işine yaramaz ek bir bilgi olsun diye söyledim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yanında bir arkadaşın varsa senin için adc geçmek daha iyi olur ama tek başına girdiğin zaman supun ile her zaman uyum sağlayamaya bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben mid oynuyordum sonra adc ye geçtim sonra jung a geçtim şimdi solo oynuyorum solo oynamak zevkli ama riskli pek tavsiye etmem ama solo da lane kazanınca oyun sende oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tek yapman gereken şey oto attack mesafeni koruman
Post automatically merged:

ve rakip suptan uzak durup kendi supunun arkasında oynayıp bol bol totem atmak

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kankam hero hero değişir ama özellikle her lane de olması gibi farmın çok önmeli bunu yüksek tutman lazım ganglere dikkat edip jungl ının atacağı ganglere bozisyon kurman gerekir kenen wawe den sonra lane i ittirmen gibi bazı olaylar var ama supın burda çok önemi var kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
top hariç her yere geç knk en iyisi topta sadece sinir ve stres var takıma sadece dk 15-20 den sonra katılıyorsun o sırada bot veya mid feedliyor yani boş

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
adc kalista al kite yeteneğin mükemmel derecede artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...