Seçkin Üye
Sizin o dediğiniz mümkün değil. Riot Games, küfüre doğrudan kalıcı ban atmıyor. Kalıcı ban yiyebilmeniz için önceden chat banı ya da 14 günlük banlanmanız gerekir ki doğrudan kalıcı banlanabilesiniz. Hesabınızın geçmişten küfür banı vardır o yüzden kalıcı banlandınız ve oyun içi raporlar da çok önemli. Art arda rapor edilirseniz, sistemin takibine takılıyorsunuz ve sistemin incelemesi sonucunda, kusurlu bulunursanız da banlanırsınız. 1-2 küfüre ban yemezsiniz, demek ki o davranışı sürekli tekrarlamışsınız.
dostum küfürden perma yiyemezsin adamın da dediği gibi ilk önce 14 gün sonra perma yersinHayır kardeşim, daha önce hiç ban yemedim. İlk ceza olarak perma ban attılar. Takdir seviyem de 4'dü, 5 olacaktı neredeyse. Eğer her oyun rapor yiyen biriysem, neden takdir seviyem 5 olsun ki?
küfürden direkt perma yiyemezsin şirket politikası böyle değilKanka, Riot'un banlama anlayışı çok garip. Ben de bir küfüre perma ban yemiştim, çok saçma bir şey.
Permayı küfürden mi attı? Yoksa başka bir şey mi yaptın?
dostum küfürden perma yiyemezsin adamın da dediği gibi ilk önce 14 gün sonra perma yersin
küfürden direkt perma yiyemezsin şirket politikası böyle değil
Doğrudan küfürden perma banlanmanız imkansız. Riot Games'e ticket açarak bir sorar mısınız? Eğer tek küfüre doğrudan perma banlandıysanız, bu yeni bir şey olmuş olacak ve her el raporlanan birisinin takdir seviyesi 5 olamaz diye bir kural da yok oyunda.
hayır cidden 3 cümleden banlamışlar. ticket atıp detay istedim ama sadece 3 cümleden ban atmışlar.
[13:36]Yasuo: bu kabloyu satanın anası babası öl*** ne diyim
[13:36][All] Yasuo: valla görsem kafasını k*** surdan aşağı a****
[13:56][All] Yasuo: öyle diğerleri gibi hap y***** gerek yok 300ms almam k*** olmam için yeter
sadece bunlardan dolayı başka hiç bi sebep yok.
ama yan hesapta bunları 5 maç yazdım deney olarak + her saniye hem oyuncuları hemde riotu tehdit edip riot binasına bomba koyucam diyip her maç 0-20 filan gidip feedledim. ama 2 anahtar göndermişler sadece
yani 2m yasuolu hesapta bunları yazınca perma ban. ama sıradan hesaba anahtar ödülü + tebrik gönderiyorlar
Yazdığın mesajlar perma yemen için gayet yeterli mesajlar. Bundan sonra topluma mâl olmuş derin konular üzerinden insanları tehdit etmemen gerektiğini öğrenmişsindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?