LoL küfür sonucunda hesabın doğrudan perma banlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aga, 2 Milyon Yasuolu hesabımda 300 ping çıkınca tilt olup 2 tane internetçiye hakaret ettim diye kalıcı ban atmışlar direkt ama yan hesabımda deney olarak o ettiğim hakaretleri tekrar ettim ve her saniye sövdüm ve bilerek feedledim ama ceza gelmedi. Ben de 5 maç aynı şeyi tekrar yaptım ama akşam hesaba girdiğimde, örnek davranışların için teşekkür ederiz gibi bir mesaj gönderip + 2 tane anahtar parçacığı yollamışlar ödül olarak. Yasuolu hesabımda yazınca perma kalıcı ban ama yan hesapta yapınca anahtar veriyorlar ödül olarak. Bu ne aga?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sizin o dediğiniz mümkün değil. Riot Games, küfüre doğrudan kalıcı ban atmıyor. Kalıcı ban yiyebilmeniz için önceden chat banı ya da 14 günlük banlanmanız gerekir ki doğrudan kalıcı banlanabilesiniz. Hesabınızın geçmişten küfür banı vardır o yüzden kalıcı banlandınız ve oyun içi raporlar da çok önemli. Art arda rapor edilirseniz, sistemin takibine takılıyorsunuz ve sistemin incelemesi sonucunda, kusurlu bulunursanız da banlanırsınız. 1-2 küfüre ban yemezsiniz, demek ki o davranışı sürekli tekrarlamışsınız.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Aynısını yaşadım. Artık LoL'de küfür etmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sizin o dediğiniz mümkün değil. Riot Games, küfüre doğrudan kalıcı ban atmıyor. Kalıcı ban yiyebilmeniz için önceden chat banı ya da 14 günlük banlanmanız gerekir ki doğrudan kalıcı banlanabilesiniz. Hesabınızın geçmişten küfür banı vardır o yüzden kalıcı banlandınız ve oyun içi raporlar da çok önemli. Art arda rapor edilirseniz, sistemin takibine takılıyorsunuz ve sistemin incelemesi sonucunda, kusurlu bulunursanız da banlanırsınız. 1-2 küfüre ban yemezsiniz, demek ki o davranışı sürekli tekrarlamışsınız.

Hayır kardeşim, daha önce hiç ban yemedim. İlk ceza olarak perma ban attılar. Takdir seviyem de 4'dü, 5 olacaktı neredeyse. Eğer her oyun rapor yiyen biriysem, neden takdir seviyem 5 olsun ki?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Doğrudan küfürden perma banlanmanız imkansız. Riot Games'e ticket açarak bir sorar mısınız? Eğer tek küfüre doğrudan perma banlandıysanız, bu yeni bir şey olmuş olacak ve her el raporlanan birisinin takdir seviyesi 5 olamaz diye bir kural da yok oyunda.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Öncelikle, böyle bir şey olamaz; bu davranışlarınızın öncesi de var demek ki. O yüzden perma ban yiyorsunuz. Bu oyunu kaç senedir oynarım, hiçbir zaman bu kadar saçma ban sebebi duymadım. İşin açıkçası, Riot küfürlere perma'yı hemen atmıyor; ilk önce 2 hafta atar, sonra belirli aylar çerçevesinde atar, en sonunda kalıcı olarak atar. Bu şekilde işler olaylar, sistem sizin söylediğiniz gibi işlemiyor. Sözün bittiği yere gelirsek, hata yine sizin; yine sizin.

Üye
1 HİZMET YILI
Eskiden 2. veya 3.uyarıdan sonra permaydı ama şu an öyle değil diye biliyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
Kanka, Riot'un banlama anlayışı çok garip. Ben de bir küfüre perma ban yemiştim, çok saçma bir şey.

Üye
1 HİZMET YILI
Permayı küfürden mi attı? Yoksa başka bir şey mi yaptın?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valla bende yıllardır sovuyorum 1 kere ban yemedim seninkisi belki kurumlara oldugu için olabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hayır kardeşim, daha önce hiç ban yemedim. İlk ceza olarak perma ban attılar. Takdir seviyem de 4'dü, 5 olacaktı neredeyse. Eğer her oyun rapor yiyen biriysem, neden takdir seviyem 5 olsun ki?
dostum küfürden perma yiyemezsin adamın da dediği gibi ilk önce 14 gün sonra perma yersin

Kanka, Riot'un banlama anlayışı çok garip. Ben de bir küfüre perma ban yemiştim, çok saçma bir şey.
küfürden direkt perma yiyemezsin şirket politikası böyle değil

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Permayı küfürden mi attı? Yoksa başka bir şey mi yaptın?

300 ping çıkınca tilt oldum. internetçinin kafasını k****cm dedim. direk perma atmış bu söz için

dostum küfürden perma yiyemezsin adamın da dediği gibi ilk önce 14 gün sonra perma yersin

küfürden direkt perma yiyemezsin şirket politikası böyle değil

hayır aga hiç ceza yememiştim. ilk cezada perma ban attılar. aga bende sürekli ping çıkıyodu internet kablosu aldım sonra internet kablosu almama rağmen hala 300 ping alınca tilt olup şunu yazdım. şu kablocunun kafasını k***cmm surdan aşağı a****tcm, hap içmeme gerek yok katil olmak için 300ms yeter babası ö***n. dedim, perma ban atmışlar direk :Do_Okendi kendime söylenmiştim sadece ping var diye.
başkaları her maç etmedigi küfür yok, ana avrat bacı. adres isteyip tehdit ederler, ama çoğu zaman ban yemezler yeseler bile 14 gün yerler.
ama ben sadece bu cümleden ban yemişim şaka gibi
oyundaki kimseye etmedigim belli zaten. kendi kendime söylenmişim.
ama yasuo mainim diye riotun ağır yaptırım uyguladığını düşünüyorum. çünkü hesapta 2 milyon yasuom vardı 2 laf söylendik diye perma attılar.
ama yan hesaplarımda test için, aynı cümleyi 5 maç yazdım + bilerek feedleyip hem takımdakilere hemde riota sövüp tehdit ettim riot binasına bomba koyucam dedim. ama bi baktım aynı gün içinde 2 kere tebrik edip anahtar göndermişler. 👏 🔑
yani 2 milyon yasuolu hesabım sadece o 3 cümleden ban yedi. ama düşük lvl hesaplarda aynı şeyi yazınca hiçbi ceza almadım bile. 😹anahtar gönderdiler sadece😂😠
kısaca söyliyim : yasuoya herkesin garezi var buna riot çalışanlarıda dahil bence. 2m yasuo görünce, perma ban atabilmek için 3 cümleyi bahane ettiler🤔

3 yıllık lol hesabımdı ve daha önce hiçbir ceza almadım. ( rankeddeki sıra bozma cezalarını ve afk kalmayı saymassak.) bana sadece 3 cümleden ban attılar ( yukarıdaki mesajlarımda söyledim)
3 cümle yazdım sadece.
yasuo main oldugum için önyargılı davranıp kalıcı ban atmışlar direk. bence
ama yan hesaplarımda 5 maç ban yemek için 40 takla attım. tebrik edip anahtar yolluyorlar
yani yasuolu hesapta yapınca perma ban, ama sıradan bir hesap için, aynı senin söyledigin sistem gibi işliyor.
yasuo main hesaplarımda daha ağır cezalar aldığımı fark ettim.
ama fazla yasuo oynamadıgım başka hesaplarımda ne yapsamda kolay kolay ceza atmıyorlar genelde. şöyle bi 7 maç trollesen anca atıyorlar 14 gün banı
sonuçta bunların ban atma yetkisi var, kimi rioter 10 oyun mute atmaya meyillidir kimi ise acımadan direk perma atıyo

Doğrudan küfürden perma banlanmanız imkansız. Riot Games'e ticket açarak bir sorar mısınız? Eğer tek küfüre doğrudan perma banlandıysanız, bu yeni bir şey olmuş olacak ve her el raporlanan birisinin takdir seviyesi 5 olamaz diye bir kural da yok oyunda.

hayır cidden 3 cümleden banlamışlar. ticket atıp detay istedim ama sadece 3 cümleden ban atmışlar.
[13:36]Yasuo: bu kabloyu satanın anası babası öl*** ne diyim
[13:36][All] Yasuo: valla görsem kafasını k*** surdan aşağı a****
[13:56][All] Yasuo: öyle diğerleri gibi hap y***** gerek yok 300ms almam k*** olmam için yeter
sadece bunlardan dolayı başka hiç bi sebep yok.

ama yan hesapta bunları 5 maç yazdım deney olarak + her saniye hem oyuncuları hemde riotu tehdit edip riot binasına bomba koyucam diyip her maç 0-20 filan gidip feedledim. ama 2 anahtar göndermişler sadece
yani 2m yasuolu hesapta bunları yazınca perma ban. ama sıradan hesaba anahtar ödülü + tebrik gönderiyorlar

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
hayır cidden 3 cümleden banlamışlar. ticket atıp detay istedim ama sadece 3 cümleden ban atmışlar.
[13:36]Yasuo: bu kabloyu satanın anası babası öl*** ne diyim
[13:36][All] Yasuo: valla görsem kafasını k*** surdan aşağı a****
[13:56][All] Yasuo: öyle diğerleri gibi hap y***** gerek yok 300ms almam k*** olmam için yeter
sadece bunlardan dolayı başka hiç bi sebep yok.

ama yan hesapta bunları 5 maç yazdım deney olarak + her saniye hem oyuncuları hemde riotu tehdit edip riot binasına bomba koyucam diyip her maç 0-20 filan gidip feedledim. ama 2 anahtar göndermişler sadece
yani 2m yasuolu hesapta bunları yazınca perma ban. ama sıradan hesaba anahtar ödülü + tebrik gönderiyorlar

Yazdığın mesajlar perma yemen için gayet yeterli mesajlar. Bundan sonra topluma mâl olmuş derin konular üzerinden insanları tehdit etmemen gerektiğini öğrenmişsindir umarım.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yazdığın mesajlar perma yemen için gayet yeterli mesajlar. Bundan sonra topluma mâl olmuş derin konular üzerinden insanları tehdit etmemen gerektiğini öğrenmişsindir umarım.

O mesajları kendi kendime söyledim. Kimi tehdit etmişim? Bir de yan hesapta aynısını yazdım, anahtar verdiler ödül olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...