Öncelikle konuyu sonuna kadar eksiksiz okumanız sizin yararınıza olacaktır!
Sorun:XFProject.exe açıkken oyuna giriyorum ve https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legends sayfasından script butonunda "Yükle" tıklayınca 2. console ekranı geliyor ve hemen kapanıyor veya BogaRipper yazısı gelip kapanıyor?
Öncelikle sorunun temeli C++ eksik bileşenlerden kaynaklıdır.
Çözüm yolunu yazılı ve resimli olarak anlatıyorum.
Adım 1:
Aşağıdaki linkten gerekli bileşeni indiriyoruz.
[ENG] Below we download the necessary component from the link.
Link açılınca sol kısımdan Download butonuna tıklayınca ve yönlendirdiği sayfada gelen herhangi bir bayrağa tıklayın. Bu bayraklar sunucu tabanı. İndirmeye başlayacaktır.
İndirdikten sonra ;
Adım 2:
İndirilen rar dosyasını klasöre çıkartıyorsunuz. Sonrasında install_all.bat dosyasını "yönetici olarak çalıştırın" ve kurulmasını bekleyin tüm sürümleri otomatik kuracak ve sonrasında kurulum finish.
Yazılı anlatımın resimli adımları aşağıdadır. Sonrasında sorununuz çözülecektir.
[ENG] You extract your downloaded rar to the folder. Then, manage the install_all.bat file as "administrator and wait for it to be installed, it will automatically install all versions and end here. Written expression is illustrated and opened. Then the resolution will be resolved.
Ayrıca ;
Yukarıdakilere rağmen hala açılmama vb sorunlarınız varsa aşağıdaki adımlarıda uyguladığınızdan emin olmalısınız!
walla tebrik ediyorum bu konuda güzel anlatım olmuş bazı konular görüyorum takip bile zor resim li ve videolu anlatımlar süper alinize sağlık memoryhackers farkı