Kog maw oynadığım için herhangi bir ayar yapmadım. Ufak tefek evade ayarları dışında fazla dokunmadım özelliklere. Zaten benim için en önemli özelliği orbwalker ve runaan aldığımda herkese birden taraması. Onun dışında kaçan şampiyonlara R atma özelliğiyle birlikte istediğim verimi alıyorum.ayarlar ile oynadığından olabilir mi bro sence?
Ayarları bana söyleyebilirsen çok iyi olur yakında başlayacağım.
knk kendin gm olup script kullanman saçma olmuş zaten gözün kapalı scriptten iyi oynarsın xDKog maw oynadığım için herhangi bir ayar yapmadım. Ufak tefek evade ayarları dışında fazla dokunmadım özelliklere. Zaten benim için en önemli özelliği orbwalker ve runaan aldığımda herkese birden taraması. Onun dışında kaçan şampiyonlara R atma özelliğiyle birlikte istediğim verimi alıyorum.
Yani ban yemenin ayarla ilgili olduğunu zannetmem. Bu arada hilesiz oynadığım çarım zaten şuan grandmaster inşallah bu çar da bi diamond 1 olursa ikisini duo girdiricez xD
kog maw ' dan başka hangi hero önerebilirsiniz ?Ayarları ufak tefek şeyler haricinde ellemedim. Script kendiliğinden kog maw için uyumlu.
kog maw ' dan başka hangi hero önerebilirsiniz ?
Şuanda kendi hesabımı oynamak yerine scriptle kastığım hesabı oynasaydım hesap master olmuştu. Zevk için oynuyorum elo da biraz yüksek olunca zevk oranı artıyor işte.master olabileceğini pek sanmıyorum ve elmasa bile çıkman çok garip ban yemeden
Evadenin anasını belledim kardeşim xDPeki dostum Evadeyi kullandinmi kasarken chari
xerath var ama çok belli ediyorkog maw ' dan başka hangi hero önerebilirsiniz ?
genelde hangi lane ve hero oynadın ban yemeyen hesabında brogaranti yiyon ama şans faktörü çok yüksek benim bi hesabım çok kısa sürede yerken diğer hesabımla baya oynamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?