Süper Üye
EDİTED : BOT PAYLAŞILMIŞTIR https://memoryhackers.org/konular/sansnova-level-bot-8-24-undetected.64902/#post-889219
Son düzenleme:
hayır sadece ***** yazılımı bana ait dostumBotun yazılımı tamamen sana mı ait?
peki ***** sana mı ait?ben programı değil cracki satıyorum normalde 1 ay 5 dolar programda ben daha ucuz fiyata vermeyi düşünüyordum bu kadar tepki vereceğinizi tahmin etmemiştim.
evet bana aitpeki sana mı ait?
Cracklesiysen sana ait sayılmaz kusura bakma ve crackli bir şekilde satarsan suç altında kalmış olursunevet bana ait
dostum doğru diyorsun fakat ben kodladım ***** dosyasını ***** uygulamasına sitenin databaseinden çektiğim subs kodlarını koydum satış yasaksa yapmayız suç sayılırsa silerim konuyu bu kadar şey yapmayana gerek yokCracklesiysen sana ait sayılmaz kusura bakma ve crackli bir şekilde satarsan suç altında kalmış olursun
konudan satış cümlesi kaldırılmıştır uyarınız için teşekkürlerCracklesiysen sana ait sayılmaz kusura bakma ve crackli bir şekilde satarsan suç altında kalmış olursun
dostum herkes senin gibi kasamıyor işte isteyenlere veriyorumgereksiz birşey günde ben 5-6 level kasıyorum 80 levelden
özele gel akşam atıcam dostumburada atıcakmısın deneme sürümü falan atmicaksan özelden atabilirmisin dostum
Ben atamıyorum mesaj üyelik 1 haftalık falan diye herhalde .özele gel akşam atıcam dostum
tamam akşam konuda tekrar paylaşıcam bekle dostum.Ben atamıyorum mesaj üyelik 1 haftalık falan diye herhalde .
Banada Atarmısın Özeldenözele gel akşam atıcam dostum