Çözüldü LoL LPReborn Script Windows 11 Hata !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Evet Dostlarım Herkese Merhaba LoL Sc ne yazikki kullanamıyorum ve hata alıyorum çözümü bilen veya yardım edicek admin , mod , owner , support bekliyorum konuyu sorun çözüldü diye kapatmassanız sevinirim !

Ekli dosyalar

• 1..png
    1..png
    83.7 KB · Görüntüleme: 66
Çözüm
Merhaba,

Bahsetmiş olduğun konu Inject esnasında sistem tarafından sunulan dengesizlikten ortaya çıkıyor.

Bu forum üzerinde ya da farklı forumlar üzerinde paylaşılan neredeyse tüm Scriptler win10 1908-1909 sürümlerinde çalışma gösterir. Windows 11 altyapı kullanıcıları için desteklenen herhangi bir platform şu an için üzülerek söylüyorum ki yok.

Eğer bahsedilen oyun için herhangi bir hile kullanmak istersen; bilgisayarın üzerinde bulunan işletim sistemi altyapısını (önyükleme koşulları) Downgrade ederek Windows 10 için 1908-1909 sürümlerine formatlayabilirsin.

İyi forumlar, iyi eğlenceler dilerim.

Başka bir konu üzerinde verdiğim yanıtın aynısını direkt olarak buraya da veriyorum...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Evet Dostlarım Herkese Merhaba LoL Sc ne yazikki kullanamıyorum ve hata alıyorum çözümü bilen veya yardım edicek admin , mod , owner , support bekliyorum konuyu sorun çözüldü diye kapatmassanız sevinirim !
driverler güncelmi

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bahsetmiş olduğun konu Inject esnasında sistem tarafından sunulan dengesizlikten ortaya çıkıyor.

Bu forum üzerinde ya da farklı forumlar üzerinde paylaşılan neredeyse tüm Scriptler win10 1908-1909 sürümlerinde çalışma gösterir. Windows 11 altyapı kullanıcıları için desteklenen herhangi bir platform şu an için üzülerek söylüyorum ki yok.

Eğer bahsedilen oyun için herhangi bir hile kullanmak istersen; bilgisayarın üzerinde bulunan işletim sistemi altyapısını (önyükleme koşulları) Downgrade ederek Windows 10 için 1908-1909 sürümlerine formatlayabilirsin.

İyi forumlar, iyi eğlenceler dilerim.

Başka bir konu üzerinde verdiğim yanıtın aynısını direkt olarak buraya da veriyorum.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-oyundan-atma-sorunu.238066/#post-4463130

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...