Süper Üye
Evet neler yapabilirim mmr yükseltmek için hesabımın adı Digna0 baya mmr düştü
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son düzenleme:
dota dan mı bahsediyoruz ?Evet neler yapabilirim mmr yükseltmek için hesabımın adı Digna0 baya mmr düştü
lol denmi bahsediyorsun ona göre yardımcı olalımEvet neler yapabilirim mmr yükseltmek için hesabımın adı Digna0 baya mmr düştü
Kanka lole konu açıp lolden bahsediyordur doğal olaraklol denmi bahsediyorsun ona göre yardımcı olalım
Ek olarak mmr yükseltmek için öyle çok uğraşmaya gerek yok Bi sezon farklı ii hesapla oyna diğer sezona sıfırlanmış bir şekilde geliyor diye biliyorumKanka lole konu açıp lolden bahsediyordur doğal olarak
Merhaba, öncelikle maç kazanınca kaç Lp kaybedince kaç lp gidiyor onu söylersen sevinirim eğer 17-21 lp alıyorsan mmr normal seviyede demektir. 22+ üstü alıyorsan mmr zaten yüksektir. Eğer mmr kasmak istiyorsan benim bildiğim seri maçlarında maç atlamak, örneğin gold serilerine çıktın ve serilerin maçlarını atmayıp oyundan çıktın sonra tekrar gold serisine çıktın bu sefer o maçları kazanıp MMR yükseltiliyor diye biliyorum. Tabi değişmedi ise...Evet neler yapabilirim mmr yükseltmek için hesabımın adı Digna0 baya mmr düştü
Merhaba, öncelikle maç kazanınca kaç Lp kaybedince kaç lp gidiyor onu söylersen sevinirim eğer 17-21 lp alıyorsan mmr normal seviyede demektir. 22+ üstü alıyorsan mmr zaten yüksektir. Eğer mmr kasmak istiyorsan benim bildiğim seri maçlarında maç atlamak, örneğin gold serilerine çıktın ve serilerin maçlarını atmayıp oyundan çıktın sonra tekrar gold serisine çıktın bu sefer o maçları kazanıp MMR yükseltiliyor diye biliyorum. Tabi değişmedi ise...
Bir değer örnek 30 Lv hesap ile 10-20 maç normal game Win alıp sonra İlk 10 Maç dereceliyi kazanırsanız MMR olması gerekenden yüksek seviyede başlıyorsunuz diye biliyorum
Kankam 14-16 Lp kazanıyor 15 Lp Gidiyor senden. Yerinde olsam daha çok kanserlemem kendimi ve yeni hesaba geçerimdim. Ama yok ben kendime güveniyorum 5,10 Maç smurflerim taşırım diyorsan seri seri kazanmana bakar ama sen ne yazık ki Plat olana kadar böyle lp almaya devam edeceksin. Bence İnternetin iyi ise Euw sunucuna geç ama değil ise TR de yeni bir hesaba geç. Bir de dikkatimi çeken şey skorların çok kötü, ölüm oranın çok fazla bunlara dikkat et, kendinden emin olduğun herolar ile oyna, ben bu heronun ciğerini bilirim dediğin heroları tercih et. Pek aksiyon odaklı oynama, chat all mute yap bunlarla birlikte başarıda gelecektir. Oyun bilgini geliştir sabit kalmasın, maçlar izle hatta kendi maçlarını tekrar izle nerede hata yaptığını kendin tespit et bunlar inana çok işine yarayacak ve mmr dert etmene gerek kalmayacakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1 2 hero ayarla kendine güzel de bir duo bul. Güzel skor veya görüşe gerek yok win streak lazım kazanma oranını yüzde 65 lere çekEvet neler yapabilirim mmr yükseltmek için hesabımın adı Digna0 baya mmr düştü
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap