LoL MMR nasıl yükseltilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet neler yapabilirim mmr yükseltmek için hesabımın adı Digna0 baya mmr düştü

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
muhtemelen lolden bahsediyorsun kanka tek başına mmr puanı yükselmez harita görüşün-ölüp öldürme oranın-asist-iletişim-honor-ropert etme vs riot yapay zeka sistemi oynadığın koridora göre hesaplama yapar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
en yükse oranlar tahminimce sırası ile

kazanıp kaybetme oranın
kda
totem
kule dmg

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
WR ve KDA oranını arttırarak.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
MMR ın çok kötüyse düzeltmeye çalışmak yerine yeni hesaba geçmek çok daha iyi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sürekli yüksek sporlarla maç kazanarak peş peşe win alırsan düzeliyor ama maçları üst üste kazanmak lazım baya zor ama maalesef başka yolu yok

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Oyun bilgini yükseltmen gerek, çok ufak şeyler var mesela birleşince çok önemli oluyorlar. Mesela kontrol totemi kullanmak, totem temizlemek, jungle'a oyun başı yampiri yengeçte yardım etmek, birisi yakalanınca arkasından 3 4 kişi koşuyorsa o adamı kurtarmaya çalışmamak(ikinizde öleceksiniz onun yerine o onları oyalarken objektiflere odaklanın), menzilli bir karakter size vururken kaçmaya çalışmak (adam zaten her türlü kesicek seni bari dön vur dmg at başkası tamamlasın adamı) liste bu şekilde uzar gider.

Kısaca oyun bilgini ve kararlarını geliştirirsen, win de gelir kda da gelir her şey gelir MMR artar.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet neler yapabilirim mmr yükseltmek için hesabımın adı Digna0 baya mmr düştü
Merhaba, öncelikle maç kazanınca kaç Lp kaybedince kaç lp gidiyor onu söylersen sevinirim eğer 17-21 lp alıyorsan mmr normal seviyede demektir. 22+ üstü alıyorsan mmr zaten yüksektir. Eğer mmr kasmak istiyorsan benim bildiğim seri maçlarında maç atlamak, örneğin gold serilerine çıktın ve serilerin maçlarını atmayıp oyundan çıktın sonra tekrar gold serisine çıktın bu sefer o maçları kazanıp MMR yükseltiliyor diye biliyorum. Tabi değişmedi ise...

Bir değer örnek 30 Lv hesap ile 10-20 maç normal game Win alıp sonra İlk 10 Maç dereceliyi kazanırsanız MMR olması gerekenden yüksek seviyede başlıyorsunuz diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kaybetsen bile elinden geleni yap az ölmeye çalış artar mmr

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle maç kazanınca kaç Lp kaybedince kaç lp gidiyor onu söylersen sevinirim eğer 17-21 lp alıyorsan mmr normal seviyede demektir. 22+ üstü alıyorsan mmr zaten yüksektir. Eğer mmr kasmak istiyorsan benim bildiğim seri maçlarında maç atlamak, örneğin gold serilerine çıktın ve serilerin maçlarını atmayıp oyundan çıktın sonra tekrar gold serisine çıktın bu sefer o maçları kazanıp MMR yükseltiliyor diye biliyorum. Tabi değişmedi ise...

Bir değer örnek 30 Lv hesap ile 10-20 maç normal game Win alıp sonra İlk 10 Maç dereceliyi kazanırsanız MMR olması gerekenden yüksek seviyede başlıyorsunuz diye biliyorum

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
%50 winrate var oyun kazandıkça winrate yükseldikçe mmr da yükselicektir

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kankam 14-16 Lp kazanıyor 15 Lp Gidiyor senden. Yerinde olsam daha çok kanserlemem kendimi ve yeni hesaba geçerimdim. Ama yok ben kendime güveniyorum 5,10 Maç smurflerim taşırım diyorsan seri seri kazanmana bakar ama sen ne yazık ki Plat olana kadar böyle lp almaya devam edeceksin. Bence İnternetin iyi ise Euw sunucuna geç ama değil ise TR de yeni bir hesaba geç. Bir de dikkatimi çeken şey skorların çok kötü, ölüm oranın çok fazla bunlara dikkat et, kendinden emin olduğun herolar ile oyna, ben bu heronun ciğerini bilirim dediğin heroları tercih et. Pek aksiyon odaklı oynama, chat all mute yap bunlarla birlikte başarıda gelecektir. Oyun bilgini geliştir sabit kalmasın, maçlar izle hatta kendi maçlarını tekrar izle nerede hata yaptığını kendin tespit et bunlar inana çok işine yarayacak ve mmr dert etmene gerek kalmayacak

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hiç uğraşma tavsiyem yeni hesap aç ama illaki yükselticem diyorsan kd arttırman lazım

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
takıma skor katkının yüksek olması gerekiyor aynı zamanda objektifler ( ejder, baron) bunları iyi takiplemen gerekiyor totem skorları kule yıkma vb bunların hepsi mmr etkiler aynı zamanda kimseye flame atma takdir seviyen kilitlenmesin. bunların hepsini yapmak zor geliyorsa forumdan takım arkadaşı bulup 5 kişi takım kurun bu şekilde 5 inizinde mmr ı yükselir

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Oyun içerisinde almış olduğunuz kill sayısı, harita da sağladığınız görüş ,oyun kazanma oranı ve takım arkadaşınıza davranışınız mmr’ı etkileyen faktörler arasındadır. bunlar kanka

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam zamanında yayıncı ve öğretici videolar çok izliyordum, işe yaramıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...