zaten window:0 da sorunu yaşadım window:2 yaptım olmadı şimdi window:1 yapmayı deniycemYalnızca window2 değil window0 window1 window2 bu üçünü de denedin mi? Oyunu dx9 moduna almayı da deneyebilirsin.
BENIM OYUNUM ACILIR ACILMAZ GERI KAPANIYOR PROBLEM NE ACABA BANMI YOKSAArkadaşlar oyunu açıyorum dereceli girdim ilk şampiyon seçim ekranından sonra oyun başladı ve yükleme ekranı gelmedi siyah ekran çıkıyor bunu bir kaç kez takrarladım hep aynı sorunu aldım youtube da araştırdım bu window2 falan yaptım o da olmadı.
Her hangi bir şey önerebilecek var mı?
Window1'de çalışmazsa şunu önerebilirim; ayarı config dosyasından değiştirdiğini varsayıyorum oradaki çözünürlük ayarlarını monitörünkinden düşük bi değere al. Atıyorum monitörün 1920x1080 ise 1024x1080'e getirmeyi dene.zaten window:0 da sorunu yaşadım window:2 yaptım olmadı şimdi window:1 yapmayı deniycem
siteye ulaşılamıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapknk burda hem video hemde açıklama var yap oluyo
YES PROBLEM VAR BENDETente ativar o memoryhacker quando estiver já dentro do game, o tinha o mesmo problema antes...
script kullanıyormusun
ikisiyle de denedim aynı sorunhileylemi giriyorsun oyuna hocam yoksa hilesizmi siyah ekran hatası alıyorsun
oyuna girdikten sonra çık gir yaparak oluyor diye düşünüyorumArkadaşlar oyunu açıyorum dereceli girdim ilk şampiyon seçim ekranından sonra oyun başladı ve yükleme ekranı gelmedi siyah ekran çıkıyor bunu bir kaç kez takrarladım hep aynı sorunu aldım youtube da araştırdım bu window2 falan yaptım o da olmadı.
Arkadaşlar oyunu açıyorum dereceli girdim ilk şampiyon seçim ekranından sonra oyun başladı ve yükleme ekranı gelmedi siyah ekran çıkıyor bunu bir kaç kez takrarladım hep aynı sorunu aldım youtube da araştırdım bu window2 falan yaptım o da olmadı.
Her hangi bir şey önerebilecek var mıbence oyunu sil yükle yaparsan faydasının görürsün
knk oyunu dx9 modunda çalıştırmayı deneArkadaşlar oyunu açıyorum dereceli girdim ilk şampiyon seçim ekranından sonra oyun başladı ve yükleme ekranı gelmedi siyah ekran çıkıyor bunu bir kaç kez takrarladım hep aynı sorunu aldım youtube da araştırdım bu window2 falan yaptım o da olmadı.
dx9 u aç da deneArkadaşlar oyunu açıyorum dereceli girdim ilk şampiyon seçim ekranından sonra oyun başladı ve yükleme ekranı gelmedi siyah ekran çıkıyor bunu bir kaç kez takrarladım hep aynı sorunu aldım youtube da araştırdım bu window2 falan yaptım o da olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?