Lol oyun'a girdikten sonra siyah ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yardım eden herkese teşekkürler hepsini denedim çözüldü ama nasıl çözüldü bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunu açıyorum dereceli girdim ilk şampiyon seçim ekranından sonra oyun başladı ve yükleme ekranı gelmedi siyah ekran çıkıyor bunu bir kaç kez takrarladım hep aynı sorunu aldım youtube da araştırdım bu window2 falan yaptım o da olmadı.
Her hangi bir şey önerebilecek var mı?
silip tekrar yüklemeyi dene knk

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dx9 modunda çalıştır oyunu eğer yine sorun devam ederse client ile alakalı bir sorun vardır ve ticket atmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunu açıyorum dereceli girdim ilk şampiyon seçim ekranından sonra oyun başladı ve yükleme ekranı gelmedi siyah ekran çıkıyor bunu bir kaç kez takrarladım hep aynı sorunu aldım youtube da araştırdım bu window2 falan yaptım o da olmadı.
oyuna girmezse çık gir yap bendede oluyor

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
LoL'yi yönetici olarak çalıştırın

1. LoL oyun başlatıcısını bulun ve sağ tıklayın.
  2. 'Özellikler'i seçin.
  3. 'Uyumluluk' sekmesine gidin.
  4. 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' seçeneğini bulun ve ilgili kutuyu işaretleyin.
  5. Değişiklikleri kaydetmek için 'Uygula'yı ve ardından 'Tamam'ı tıklayın.

Ekran Ölçeklendirmeyi Devre Dışı Bırak

1. LoL oyun başlatıcısını bulun ve sağ tıklayın.
  2. 'Özellikler'i açın.
  3. 'Uyumluluk' sekmesini seçin.
  4. Pencerenin 'Ayarlar' bölümünde bulunan 'Yüksek DPI ayarlarını değiştir' düğmesini tıklayın.
  5. Şimdi, 'Yüksek DPI ölçekleme davranışını geçersiz kıl' seçeneğini bulun ve ilgili kutuyu işaretleyin.
  6. 'Tamam'ı tıklayın.
  7. 'Uyumluluk' sekmesine geri dönün, 'Bu programı uyumluluk modunda çalıştır' seçeneğinin işaretini kaldırın. Ardından 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' kutusunu işaretleyin.
  8. 'Uygula'yı ve ardından 'Tamam'ı tıklayın.

Grafik Sürücüsünü Güncelleyin

Siyah ekran, hatalı çalışan veya güncel olmayan grafik kartı (GPU) sürücülerinden de kaynaklanabilir. Durumun böyle olup olmadığını görmek için, özel GPU modeliniz için yeni bir sürücü paketinin yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol edin. Kullanıcılar bunu NVIDIA veya AMD'nin resmi web sitelerinden manuel olarak yapabilir. Bir alternatif, Windows'un daha yeni sürücüleri Aygıt Yöneticisi aracılığıyla otomatik olarak denemesine ve yüklemesine izin vermektir.

1. Başlat menüsü düğmesine sağ tıklayın ve mevcut seçeneklerden 'Aygıt Yöneticisi'ni seçin.
  2. Yeni pencerede, 'Görüntü bağdaştırıcıları' bölümünü bulun ve öndeki düğüm simgesine tıklayarak genişletin.
  3. GPU'nuzu bulun, sağ tıklayın ve 'Sürücüyü güncelle'yi seçin.
  4. Windows, kullanıcıdan yeni bir sürücü bulmak için tercih edilen yöntemi seçmesini isteyen bir komut istemi açar. Kullanıcılar, Windows'un bunu otomatik olarak yapmasına izin verebilir veya sistemi, sistemde önceden indirilmiş bir sürücü dosyasına yönlendirebilir. İhtiyaçlarınıza daha uygun olanı seçin.
  5. Windows'un sürücüyü yüklemesini bekleyin ve LoL'deki siyah ekran sorununun çözülüp çözülmediğine bakın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hextech onarım aracı ile oyunu onar düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hextech repair tool kullanabilirsin ya da silip yükleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Onarım aracını kullan ve ekran kartını güncelle

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bendede var aynı sorun ama alt tab atınca düzeliyor deneyebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
zaten window:0 da sorunu yaşadım window:2 yaptım olmadı şimdi window:1 yapmayı deniycem

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dx9 modunda çalıştırmayı dene çözemezsen daha resetleme tarzı yöntemler deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ya driverların güncel değildir yada işletim sisteminde bir sıkıntı olabilir oyunu açıp kapamayı veya ppc yi komple kapatıp açmayı denedinizmi hocam
?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyuna girdikten sonra alt tab atma bende de aynı sorun vardı alt tab atmayınca sıkıntı olmuyor

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱 : 𝘄𝗲𝗻𝘇𝘆𝗶𝘇𝗺
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
sıfırdan kurmanı önerebilirim dostum

Üye
1 HİZMET YILI
Hilemi Kullanıyorsun Kullannmyorsanda dx9 almayı deneye bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...