LoL oyunda birdenbire FPS düşme sorunu (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar oyuna giriyorum 80 90 fps arası alıyorum . fakat sonradan birşey oluyor lol bi anda 20 15 fps düşüyor tf lerde olsun normal yürürken falan olsun 20 15 fps düşüyor 20 25 sn sonra tekrar yükseliyor acaba neden ?

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum ileriki oyunlarda çok sık tf yapılıyor çok skill atılıyor vs vs bundan olabilir veya sistemin ısınıyor olabilir stress testine sokabilirsin link atmak yasak sanırım o yüzden link atamıyorum ancak işlemci ve ekran kartına stres testi yapmanı tavsiye ederim sıcaklık yüksek ise bil ki bundandır yada driverlarını kontrol et driverların eğer güncel değilse olabilir yada 1 önceki driveralra geri dön bazen bu da olabiliyor bir diğer seçenek ise başka bir oyuna inject ettiğin hile bir virüs olabilir malwarebytes gibi programlarla güzelce tarat bilgisayarını eğer o da olmazsa temiz bir kurulum yap güzel bir format çek bilgisayarına 0 dan DRİVER KURMA PROGRAMLARI KULLANMADAN kendin bula bula driverlarını kur :)

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
İleriki oyunlarda daha çok skill kullanıldığı için ve daha çok fight döndüğü için olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...