LoL Platin elodan nasıl çıkılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar platin 2'de hapsoldum, sürekli kaybedip kazanıyorum. İntleyen ya da ilk kanı verdikten sonra oyunu bırakan oyuncular geliyor, nasıl çıkarız plat elodan?
tek çift girdiysen bot pre yapıp oyunu kilit altına alabilrsin tabi profesyonelce oynamanız lazım plat elo dan çıkması çoğu elo dan daha zor feedleyen toxic kitle vesayire sağlam pick yapıp mesela lulu kogmaw /samira leona/samira reel / lucian nami gibi pickler yapabilrsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
başka koridorlarda oynamayı deniyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlarınla oyna senle aynı seviyedeki

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile.
Post automatically merged:

bence hile kullan

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyun bilgini ve mekaniklerini geliştir metayı takip et takımla sürekli irtibat halinde ol takımın haritaya bakamıyorsa oyunu sen takip edip takımını önceden uyar karşı takımın yapabileceği hamleleri düşünerek takımını yönlendir mesela bazen takımdaki mid karşı midi kesemez diye giremiyor oyun bilgin olursa adama dürtüp adamı yorup sonrasında girebileceğini veya jungle yardım etmek için lane itebileceği kolunu verirsen oyunda ki bu küçük hamlelerin oyunu kazandırabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Net çözüm sc li duo hocam iki kişi sc ile girerseniz jung + mid veya top lane de net taşırsınız.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
güzel bir duo bul bot pre yapın tasıyın bu kadar basit hocam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence script cok fazla al scyi oyna legit sekilde

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
duosuz olmuyor ne yazık ki güvendiğin biriyle de çıkamıyorsan kendini geliştirmeye oyna

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk %100 pre bul ve oyunu domine eden taşıyıcı herolar al jax master dari garen irelia kayn gibi gibi

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Platin değilim ama geri dönen oyunculardan biriyim, her lanede oynamayı bırakıp özellikle 2 lane belirleyip şampıyon havuzunu o lanelere göre arttırman, mainlemen iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
plat elodan en kolay mid jg veya top jg olarak duo oynamanı tavsiye ederim yoksa benim gibi plat1 ve plat3 arası dolanır durursun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar platin 2'de hapsoldum, sürekli kaybedip kazanıyorum. İntleyen ya da ilk kanı verdikten sonra oyunu bırakan oyuncular geliyor, nasıl çıkarız plat elodan?
adc oynayrak carryleyebilirsin yanında da güzel bi yuumi veya lulu ile rannk yükselirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tek girme bot pre yapın yada jungle olaf oyna

Üye
3 HİZMET YILI
Lol tr de isen kesinlingle jungle da çıkarsın çoğu challenger oyuncusu jungle da çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...