LoL Platin elodan nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Meta çarları oynayıp artık sc yi biraz azaltıp kendin de oynamak zorundasın. Meta dışı veya karşının ct si olduğu çarlar picklersen imkansıza yakın yüksek elo maçı winlemek. tabi karşı eşşek değilse

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk platinden sonra pre şartlaşıyo yoksada gerçekten taşıycı olan twitch yone aurelion sol katarina gibi karakterler oynamaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aphelios al adcye sürekli spamla tr de sıralamaya bile girersin yanına sup pre bulursan o da iyi olur

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aga alıyosun irelayı normal maçta atıyosun 10 maç sonra duoyla mid jung top jung plat tan çıkarsın her turlu

Üye
3 HİZMET YILI
dikkatli olup oyun takibi map takibi ssler ve champ hakimiyeti ile

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka takım kötü gelirse kazanma ihtimalin yok gibi bir şey jg oynayıp laneleri domine etmeye çalılşabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, LPReborn kullanarak sıfırdan 30'a kastığım hesapla mid, sup bazen top oynayarak platin 2 eloya kadar çıktım fakat bundan sonrası aşırı zorlu geçiyor, lig atlayamıyorum. Seri seri atlıyordum, artık script mi yetersiz geliyor yoksa benim oyun bilgim mi yetersiz? Anlayamıyorum.

Irelia, Fiora, Yasuo, Xerath gibi şampiyonları oynuyorum. Destekte ise Lulu, Karma, Morgana gibi şampiyonları oynuyordum, her şey çok güzel ilerliyordu fakat bir yerde tıkandım artık. Şu an Platin 2 0 LP'yim. Platin 3'e düşmemek için rank girmiyorum, ne yapmam gerek? Ne tavsiye edersiniz? Nasıl çıkabilirim platinden elmasa? Her türlü önerilerinizi bekliyorum.
kanka jung solo seç master illaoi sett darius kayn gibi çarlar al

Üye
3 HİZMET YILI
çok iğrenç bi elo çıkılmıyo ama umarm cıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Solo Q da yanına aynı ayar bir arkadaş daha bul
Diamond HO.
Arkadaşlar selam, LPReborn kullanarak sıfırdan 30'a kastığım hesapla mid, sup bazen top oynayarak platin 2 eloya kadar çıktım fakat bundan sonrası aşırı zorlu geçiyor, lig atlayamıyorum. Seri seri atlıyordum, artık script mi yetersiz geliyor yoksa benim oyun bilgim mi yetersiz? Anlayamıyorum.

Irelia, Fiora, Yasuo, Xerath gibi şampiyonları oynuyorum. Destekte ise Lulu, Karma, Morgana gibi şampiyonları oynuyordum, her şey çok güzel ilerliyordu fakat bir yerde tıkandım artık. Şu an Platin 2 0 LP'yim. Platin 3'e düşmemek için rank girmiyorum, ne yapmam gerek? Ne tavsiye edersiniz? Nasıl çıkabilirim platinden elmasa? Her türlü önerilerinizi bekliyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
darius la çıkarsın r yi oto atıyor zaten baya op oluyor biraz bilsen

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
s

Irelia, Fiora, Yasuo, Xerath gibi şampiyonları oynuyorum. Destekte ise Lulu, Karma, Morgana gibi şampiyonları oynuyordum, her şey çok güzel ilerliyordu fakat bir yerde tıkandım artık. Şu an Platin 2 0 LP'yim. Platin 3'e düşmemek için rank girmiyorum, ne yapmam gerek? Ne tavsiye edersiniz? Nasıl çıkabilirim platinden elmasa? Her türlü önerilerinizi bekliyorum.
sc ile kanka

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
en çıkılması zor elo olabilir eğer tanıdığın yüksek elo biri varsa bosstlat bence yada parayla

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
darius spamla çıkarsın ben oyle yaptım şaun d 1 im

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
KEendine pre bulman şart ve kırık karkaterleri oyna gerçek hasar atan falan kanka anca öyle çıkarsın tank metası dizzboyu zaten

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tek çare duo sanırsam dun darius yazmıştımda o da olmuyor duoyla kordine bir şekilde oynarak çıkıcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...