LoL Platin elodan nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sağlam scli pre buluyorsun dsotum oyunun kırık şampiyonlarını oynuyorusn diana jungle ekko jungle kindred tarzı ve evet plat ve üstü full boost Ç:D

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Zaten script olsanda tek bir şekilde masterlara karşı oynayamassın diye düşünüyorum bence solo q için bir duo bul.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka biliyorum zaten sorun bende olmasa mastere kadar rahat çıkcam ama sorun takımda
kanka her mac mi takimda? bir seyleri yanlis yapmasan scriptle plat stuck kalmazdin. elo cikma konusunda tavsiyem takimina yardimci olmaya calis, tum skorlar sendeyken 4 tane useless adami tasimak zor zaten, en azindan 3e-2ye dusurmeye calis.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam aynı durum sürekli benimde başıma geldi. yaklaşık 62-68 wr arasındayken 48 wr e kadar düştüm. Karşına gelen insana bağlı değil bu, yanına gelen insana bağlı. Sc oynayan sup bir pre istersen plat 3 hesabım var. İyi oynadığımı düşünüyorum. 1-2 el deneyebiliriz uyumlu muyuz değil miyiz diye istersen
Olur bro özelden nickini yazar mısın ekleyeyim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
az biraz harita takibi ve görüş yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
yine adc oynarak yanına sup bulup çıkabilirsin

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
jinx kogmaw twitch gibi hiper taşıyıcılar alıp space basarak

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence kendine bir duo bulmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Trollerden, afklardan, feederlardan silverdan çıkamıyoruz sen plat diyorsu . Gümüş 1 e kadar çıkıyorum 50 küsür lpye sonra oyun dalga geçer gibi leş gibi oyuncuları veriyor takıma patır patır lp kaybediyorum. Yani TR de bu sorunun kalıcı ve kesin bir çözümü yok bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir şampiyonla oyna sadece onda biraz bir şeyler öğren çıkmama imkanın yok zaten ve düzgün farm yap

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yanına scli bir pre daha bulabilrsin emin ol karşı koyamazlar ne kadar trollese takımınız sc ile taşırsınız bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
5 pre giriyosun 1 hafta sonra yüceliksin kardeşim
Post automatically merged:

kuzen valorant görmüşüm lolü nasıl gördüm bende bilmiyorum ♥

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kendine iyi bir takım kur yada daha dikkatli oynayıp oyunu taşımayı dene

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tek plattan sonrasına çıkmak için zor pre bulmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ekko oyna jungle sc olmadan çıkarsın ama sc ile zaten plata cıktıysan cıkamazsın
ekko oynarsan sc oldan belki çıkabilirsin
Post automatically merged:

Arkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
dogru söylüyorsun

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çıkamazsın çok fazla toxic var sat hesabı para ekle üst rank hesap al daha kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...