- Moderatör
-
Yapacağın tek şeyi mentalini ve sabrını koruyarak oyunu oynayacaksın mid veya jg de oynamaya özen göster adc de pek bir bilgin yoksa uzun dönemler oynamamışsan yani çıkamazsın bu şekilde tamamen bir de sohbeti all mute ile kapatArkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
durmadan game spawnla her türlü çıkarsın en kötü 50 wr en olsa -23 yesen maçlarda kazanıncada +30 alsan çıakrsın en kötü 1 haftayaArkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
Hocam %80 wr çok riskli. biraz oyun kaybetseydiniz bari. banwave yeme oranınız var. diğer konuya gelirsek plattan çıkmak için duo bulup bot lane girmek yeterli olacaktır. çok rahat scriptle çıkarsınız master'a kadar, denendi onaylandı.Arkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
kral takımına kötü karşıya iyi gelmesinin sebebi riotun smurf sistemi sen smurf olduğun için sana lose aldırmak için senin takımına nerde cehennemden sürülmüş iblis varsa veriyorki lose alma ihtimalin artsın sen yine en iyi bildiğin oynadığın lanede oynamaya devam et tek yapabileceğin yanına pre bulmak.Arkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
elohell durumu nedir?Plat elodan elmasa duo iöle 1 haftada çıktım elmas 2 oldum prem goldda kalınca bende kimseyle giremedim dediğin gibi elohell durumu var elohellden çıkman imkansız sc bile kurtarmıyor yeni hesaptan devam et , yada nick değiştir. yenilik şart
Usta senin rehberinle güzel bir wr ortalaması yakalamıştım fakat maç taşıyamamaya başladım adc ile taşısam da 5 oyunun 3ünü taşıyorum jungle veya midde ne oynamamı önerirsinYapacağın tek şeyi mentalini ve sabrını koruyarak oyunu oynayacaksın mid veya jg de oynamaya özen göster adc de pek bir bilgin yoksa uzun dönemler oynamamışsan yani çıkamazsın bu şekilde tamamen bir de sohbeti all mute ile kapat
Jg'ye geçebilirsin kindred gibi çarla rahat maç taşırsın birkaç guide izle onun hakkındaUsta senin rehberinle güzel bir wr ortalaması yakalamıştım fakat maç taşıyamamaya başladım adc ile taşısam da 5 oyunun 3ünü taşıyorum jungle veya midde ne oynamamı önerirsin
tr sunucusunda cikamasin kanka ozurdilerim ama 1 char mainle benceArkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?