HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Oyun ayarlarından sohbet penceresini 0 yap yada /all mute şeklinde oyuna başla, haritanın boyutunu %100 yap, scriptle oynasan da oynamasan da geride oynamaya çalış bence farm alamasan bile belli dakikadan sonra toplama şansın oluyor eğer sürekli ölürsen o da olmuyor Jungle veya adc oynarsan takıma daha çok etkin olacağını düşünüyorum forumda veya anasayfa kısmında duo arayan oluyor oradaki arkadaşlarla oyun girebilirsinArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
pren olmadan çok zor özellikle jg mainsen mid jg duosu çok iyi olur rakip jgye girip çıkarsın sen bota oynarken midin topa yardım ederArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?