Lol rank kasmak için hangi şampiyonlarla oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sc ile oynuosan ezreal öneririm dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
mid sylas irelia adc vayne twitch topta uzakçıl her şey gider jungle lee sin kimse önermemiş ama jarvanda fena

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oynayabilirsen kata yasuo trunde bunlar taşır lux xerath

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
jungda Evelynn lillia, üstte ksante, midde viktor malzahar lux yasuo yone, adc caitlyn vayne, support leona natu falan al düşük eloda stun her şeydir :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
Oyun ayarlarından sohbet penceresini 0 yap yada /all mute şeklinde oyuna başla, haritanın boyutunu %100 yap, scriptle oynasan da oynamasan da geride oynamaya çalış bence farm alamasan bile belli dakikadan sonra toplama şansın oluyor eğer sürekli ölürsen o da olmuyor Jungle veya adc oynarsan takıma daha çok etkin olacağını düşünüyorum forumda veya anasayfa kısmında duo arayan oluyor oradaki arkadaşlarla oyun girebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
pren olmadan çok zor özellikle jg mainsen mid jg duosu çok iyi olur rakip jgye girip çıkarsın sen bota oynarken midin topa yardım eder

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Şuan meta olan ADCleri öneririm Zeri , Jinx Ape Ezreal

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Vladimir öğretici izleyip vladimir oynayabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hangi koridorda oynadığına göre değişiklik gösterir, Mid dersen Katarina, güzel oynarsan her oyunu taşır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Jungle'de Karthus, Tw, Graves rank kasmanda çok yardımcı olur tek başına sırtlayabiliyorsun ama tatlı bi öneri vereyim aga mid pre bul oyun senin için çoook rahat oluyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum ezbere oyun oynama karşı takıma göre itemlerini al mümkün olduğunca görüşlü oyna oyunu taktik öğren youtuberlardan

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sana kalmış koridorda rahat olun diyorsan soloda chill takıl daha kolay Rank kasarsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mid Cass, Trist
Adc Kai'sa, Xayah, Jinx
Jungle Twitch
Sup Lulu
Top hakkıdna bilgim pek yok ama Kayle şuanda çok güçlü diyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
top jax ilk 3 level çok güçlü çok rahat çıkarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...