Lol rank kasmak için hangi şampiyonlarla oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben bir mid oyuncusu olarak takımıma destek çıkmak için genellikle kitle kontrol uygulayan büyücüler oynuyorum. Anivia, viktor, ryze, eğer çok tank varsa brand çekip rahatıma bakıyorum.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Trundle bu aralar çok op bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Vayne top oyna kardeşim düşük elolarda özellikle vayne e karşı oynamayı bilmiyolar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
rank kasmak için kendine sağlam ekip bul jungle devam et senin için gayet iyi olacaktır

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Master Yi , Yasuo Gibi Champler Ne Kadar Saçma Olsada Solo Olarak Rank Kasmak İçin İdeal Düşük Ranktan Çıktıktan Sonrasını Bilemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam ciddi olarak amacın lolde rank kasmak ise garen,master,shacko öneririm toksik değilim dersende viego olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
öncelik olarak bir lane seç ve lanede iyi oynuyacagın heroları belirle ve onlarda ustalaş bolca maç at ve kendini geliştir böylelikle kaznmaya başlarsın ligde yükselir

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
belirli bi şampiyon yok oyunu öğrenmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rammus amumu gibi şampiyonlar en yüksek win ratelere sahip jung mainleyip yükselmek bence en mantıklısı

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Elmasa kadar kasıp oyunu bıraktım ben şunu farkettim bu oyunu oynamak beni eğlendirmiyor mutlu etmiyor sadece kızdırıyor maçları kazansan bile büyük bir strese sokuyor oyun bizi saçlarınız dökülür sinir stresten hasta olursunuz yapmayın sağlığınız psikolojiniz mentaliniz için bu oyunu bırakın.
Adı üstünde "oyun" dediğimiz şey bizi eğlendirip mutlu edebilmeli haz vermeli.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sağlam pre mid jung olarak kastık biz hep lanelere ortak gang falan attık hep eğğer yapamıoyrsan yine pre ile bot lane taşır oyunu samire kassadin vlad öneririm uzun oyunlarda iş yaparlar fena şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...