anladım teşekkür ederim peki ban wawe geldiğinde sıkıntı çıkma ihtimali varmıknk ben ana hesaptan oynuyom 8 aydır daha ban felan yemedim tamamen rage oynuyom
Yaklaşık 10 aydır ban yok sanırsam fakat senin için belirli bir düzeyin üstünde değeri varsa riske atmaya değmez.lol sc ana hesapta açmalımıyım ban ihtimalim kullanmama göre değişir sanırsam ortalama kaç günde ayda veya yılda ban yerim
Kesinlikle kendi hesabında kullanma 30 lvl elo boost hesap al onda oynalol sc ana hesapta açmalımıyım ban ihtimalim kullanmama göre değişir sanırsam ortalama kaç günde ayda veya yılda ban yerim
ya evet haklısın öyle yapacağımda bildiğim kadarıyla script undetected ban wavede sıkıntı cıkar diye korkuyorum bide ip banmı atılıyor yoksa sadece hesapmıBana sorarsan smurf hesabında aç banlanma ihtimalin var sonuçta
kanka arkadaş bayadır kullanıyor ana hesaptan hiçbişey olmadı dahalol sc ana hesapta açmalımıyım ban ihtimalim kullanmama göre değişir sanırsam ortalama kaç günde ayda veya yılda ban yerim
Ben ana hesapta kullandım hiçbir sıkıntı olmadı. Öğrendiğime göre report yememeye bakmalısın.lol sc ana hesapta açmalımıyım ban ihtimalim kullanmama göre değişir sanırsam ortalama kaç günde ayda veya yılda ban yerim
Lolde ıp ban anakart banı yok gelirse iyi olur ama yok , sadece hesabın kalıcı olarak ban yer .ya evet haklısın öyle yapacağımda bildiğim kadarıyla script undetected ban wavede sıkıntı cıkar diye korkuyorum bide ip banmı atılıyor yoksa sadece hesapmı