Lol sc çalışıyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Forumda gerekli araştırmaları yaptım son son konulara göz attım ui sitesinde çalışıyor ibaresi var net birşey söyleyebilirmisiniz?
ve kullanınca ban yiyormu acaba birde üyeler kullanabilir mi hala sc yi

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çalışıyo kanka üyeler kullanabilir, 2-3 aydır ilk ban dalgası geldi ben de ban yemişim yani ban 100% yiyeceksin, tabi yemeyenler var ama onlar da sonra yiyecek kaçışı yok

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
çalışıyo kanka üyeler kullanabilir, 2-3 aydır ilk ban dalgası geldi ben de ban yemişim yani ban 100% yiyeceksin, tabi yemeyenler var ama onlar da sonra yiyecek kaçışı yok
ben zaten 12800rp yüklediğim hesabım ve 1 senelik hesabımla birlikte 2 tane ban yedim ama önemli değil benim için ben anlık olarak zevk almaya bakıyorum. İnsan kendisini mutlu edebilir her türlü fakat bir kadeh viskiyle daha da bir mutlu olursun ya onun gibi birşey benim ki şuan ban dalgası ile ban yediğim hesapları saymazsak yeni hesap ile ban yermiyim yemezmiyim?

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben zaten 12800rp yüklediğim hesabım ve 1 senelik hesabımla birlikte 2 tane ban yedim ama önemli değil benim için ben anlık olarak zevk almaya bakıyorum. İnsan kendisini mutlu edebilir her türlü fakat bir kadeh viskiyle daha da bir mutlu olursun ya onun gibi birşey benim ki şuan ban dalgası ile ban yediğim hesapları saymazsak yeni hesap ile ban yermiyim yemezmiyim?
yersin kankam illa yersin, scripti inject ettiğin an o hesabın bandan kaçışı yok

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eee o zaman çalışmıyor sc çalışıyor diyemez ki o zaman düne kadar ban dalgası gelene kadar kimse yemiyordu kastım o
kanka ne alaka ban atan hile çalışmıyor mu demek :D hilenin konusunda ban yiyeceğin 100% yazıyor zaten

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Dont use the script as it is getting ban everytine u use it so wait for next update

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
herkes yiyicek kacısınız yok bende 214 lvl hesaptan bide şimdiki hesabımdan yedim biliyorum mallık bende :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
My account is around 6 years old! Im attached to take any risks with it. But I also feel like hacking! My mind is stuck in 2 ways!

Üye
5 HİZMET YILI
genel oalrak baktıgın zaman herkez çalışıyor diyo knka
ama 50 msjım doldugu zaman yeni açtıgım çarımda deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...