Çözüldü lol sc oyundan atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sc açıp oyuna katıldığımda yükleme ekranı bittikten sonra oyuna girince oyundan atıyor. sonra bide oyun içinde açmayı denedim scyi ve oyuna katıldıktan sonra açtım yine oyundan attı bunun çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Çözüm
C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri False yaparsanız düzelecektir

anlamadıysanız veya yapamadıysanız ozele gelebilirsiniz
She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri False yaparsanız düzelecektir

Çözüm
⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

özelden yazdım ama cevap vermedin

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bununla alakalı Forumda tam 4 tane konu açıldı. 2si sonradan, 2si hatanın olduğu gün açılmasına rağmen hala devamlı olarak konu açıyorsunuz. Konular kapatılır arkadaşlar, ilk önce forumda nelerin olduğuna göz atın. Aldığınız hataları ilk önce sağ yukarıda bulunan Hata Çözümlerinde arayın. Eğer orada bulamazsanız Forumda bu konu hakkında bir çözüm bulunmuş mu buna bakın. En son konu açarak çözüm yolu üretmeye çalışın. Yazılımcılar ya da Programa hakim olanlar boşu boşuna konu açmış olmasın. Eğer hatalar ile ilgili bir sorun yaşıyorsan profilimden açtığım konulara göz atabilir hatalarına çözüm bulabilirsin. Bunun gibi bir çok Yazılımcı konular hakkında çözümler üretiyor. Lütfen biraz dikkat edelim. İyi forumlar :)

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bununla alakalı Forumda tam 4 tane konu açıldı. 2si sonradan, 2si hatanın olduğu gün açılmasına rağmen hala devamlı olarak konu açıyorsunuz. Konular kapatılır arkadaşlar, ilk önce forumda nelerin olduğuna göz atın. Aldığınız hataları ilk önce sağ yukarıda bulunan Hata Çözümlerinde arayın. Eğer orada bulamazsanız Forumda bu konu hakkında bir çözüm bulunmuş mu buna bakın. En son konu açarak çözüm yolu üretmeye çalışın. Yazılımcılar ya da Programa hakim olanlar boşu boşuna konu açmış olmasın. Eğer hatalar ile ilgili bir sorun yaşıyorsan profilimden açtığım konulara göz atabilir hatalarına çözüm bulabilirsin. Bunun gibi bir çok Yazılımcı konular hakkında çözümler üretiyor. Lütfen biraz dikkat edelim. İyi forumlar :)
benim hatam kusura bakmayın bir anda oyun peş peşe atınca düşünemedim bidahaki sefer dikkat ederim iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...