o gelmeden yapman lazım işte
o başka bi hata bir daha memoryui yeniden yüklemen lazımoperation cancelled diyor yükleye bastığımda dediğin şekilde yaptım
sildim geri yükledim yaptım olmadıo başka bi hata bir daha memoryui yeniden yüklemen lazım
scde sorun yok ben kullanıyorum.dıtt sesını duy bitti kardeşim ama su anda sanırım hılede sorun var herkez sc sorun yazmıslar
kanka inject atmıyor atıyordu bir anda gittikanka eline sağlık mükemmel bir çözüm yapmışsın sol tıklayıp biraz mouseyi kaydırıp beyaza dönmüş kanka helal cidden hata alanların hatası çözüldü şu an xD
scde sorun yok ben kullanıyorum.
işte dııt sesi çıkmıyo artık dün çıkıyodudıııd sesini duysunlar yeter![]()
arkadaşın yaptığı troll ve hiçte komik bir şey değil bu arkadaşın yaptığı şey durmadan siteye girip hileyi açmak yerine bir kez böyle yapıyor ve hileyi kapatana kadar devam ediyor #reportkanka cidden çalışıyo mu troll mü anlamadım
kardeşim ben normal giriyorum waiting lol yazısı geliyor oyunu açıp giriyom işte normal giriyorum senin gibi girmiyorumazıcık iq nuz yok mu waiting leeague of legends yazısı gelmedne önce yapıcaksınız çokmu zor helsing kardeşim sende benim gibi girdiğin için sorun olmuyo böyle girmeyen arkadaşlar da script ekrana gelmiyo
senin dediğini yapınca diyor bunu sadeceo başka bi hata bir daha memoryui yeniden yüklemen lazım
kaç kişide denedik çözüm bu herkeste oldubu sorun hakkında konu açıyorum oradan bakarsınız olmazsa hilenin coderleriyle iletişime geçip yardım istemeniz lazım![]()