- Konuyu başlatan
-
şuan denicem eudaki hesapta bende onu merak ediyordumteşekkür ederim reis sağolasın bişey daha sorucaktım benim main kayn acaba kayn de nasıl oluyo bi bilgin var mı kayn de oynadın mı hiç?
valla sana zahmet olucak ama deneyip haber verirsen çok iyi olur şimdiden teşekkürlerşuan denicem eudaki hesapta bende onu merak ediyordum
Daha önce hiç ban yedinmi pekibu hileyi kullananlar elinde sonunda banlanıyomuş diyolar reis helal olsun sana taktiği çözmüşsün
Post automatically merged:
başka taktiklerin varsa yazarsan çok memnun olurum bizde taklaya gelmeyelim sonra
ben daha kullanmadım reis kullanıp banlanırsam ilk sana yazıcam söz .dDaha önce hiç ban yedinmi peki
Daha önce ban yedinmi hiçarkadaşlar öncellikle evade kısmını kapatın mod skini de kapatın ve yeni yama geldiğinde 1-2 gün girmeyin hile güncel olsa bile açmayın yani ban dalgası o sıralar oluyor ve size tavsiyem jungle oynayın diğer lanelerde çok iyi oyuncular anlıyor plat dia elo ve üstü için diyorum ve rep yiyebilrisiniz jungle oynadığınız için kolay kolay anlaşılmaz gelelim lolün kendi hile korumasına dediğim gibi ban dalgası sürecinde girmeyin düşük level hesapta açıp ban dalgası olup olmadığınını anlıyabilirsiniz mutlaka ban yersiniz ama 1-2 gün kullanıp değil 1 ay kullanırsın satarsın hesabı bir hesabımda plat 1 şuan jungle oynuyorum ban dalgasında kullanmadım hala açık hesabım ban yemedim bilginiz olsun
+ olarak euda 0 dan hesap kasıyorum 6 gündür fln oynuyorum o hesabımda duruyor henüz ban yemedim
ne kadarlık bi aşırı kullanımdan bahsediyoruz? yani herkesin gözüne soka soka mı yaptın reis naptın .dAşırı kullanım için sadece bir hesapta yasaklandım. Abarttım, itiraf ediyorum
Aşırı kullanım için sadece bir hesapta yasaklandım. Abarttım, itiraf ediyorum
[/Q
Peki temizledinmi hileyi sonra yeni hesap açıp devam mı ettinAşırı kullanım için sadece bir hesapta yasaklandım. Abarttım, itiraf ediyorum
jungda hangi heroları tavsiye edersinarkadaşlar öncellikle evade kısmını kapatın mod skini de kapatın ve yeni yama geldiğinde 1-2 gün girmeyin hile güncel olsa bile açmayın yani ban dalgası o sıralar oluyor ve size tavsiyem jungle oynayın diğer lanelerde çok iyi oyuncular anlıyor plat dia elo ve üstü için diyorum ve rep yiyebilrisiniz jungle oynadığınız için kolay kolay anlaşılmaz gelelim lolün kendi hile korumasına dediğim gibi ban dalgası sürecinde girmeyin düşük level hesapta açıp ban dalgası olup olmadığınını anlıyabilirsiniz mutlaka ban yersiniz ama 1-2 gün kullanıp değil 1 ay kullanırsın satarsın hesabı bir hesabımda plat 1 şuan jungle oynuyorum ban dalgasında kullanmadım hala açık hesabım ban yemedim bilginiz olsun
+ olarak euda 0 dan hesap kasıyorum 6 gündür fln oynuyorum o hesabımda duruyor henüz ban yemedim
yeni yama geldiğinde 2 gün hile açmıyorum 2. gün düşük level hesapta deniyorum ban yememiş ise plat hesapta açıyorum dostumBan dalgası olduğunu nasıl anlıyorsunuz hangi tarihlerde oluyor güncelleme sonrası mı acaba yoksa her gün smurf hesap ile kontrol mü ediyorsunuz ?
Çok teşekkürler toplam ne kadar süredir ban yemeden kullandınız ve de plat script ile hangi ranktan plata yükseldiniz acaba?yeni yama geldiğinde 2 gün hile açmıyorum 2. gün düşük level hesapta deniyorum ban yememiş ise plat hesapta açıyorum dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?