lol sc neden ban yediğinizi açıklıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar lolün sistemi çok iyi fln diye dedikodular var yanılıyorsunuz ban yeme sebebiniz evade de otododgedir örnek veriyorum karşıda bc var q attı siz alışkın olduğunuz için bi tarafa mausu götürürsün sc açık olduğu için sizin gittiğiniz yerin tersine giderse o zaman sisteme düşüyor kapatıp oynarsanız ban yemezsiniz daha önce konularda bahsettim lanede oynamayın jungle oynayın her şeyi kapatın oto smite özelliği var zaten 4 ejder = free win elo rep yeme şansınız büyük olasılka düşüyor lanede oynamadığınız için onun dışında şimdi diceksiniz o zaman neden sc açalım her şeyi kapatacaksak jungle oynayın deme sebebimin biride adamların sıçrası olup olmadığını zaten hile gösteriyor ona göre gank atarsınız başarı oranı artar siz ve laneniz öne geçer totemlerde buna dahil oto combo zaten kapatılmıyor o açık kalsın evadede her şeyi kapatın ban dalgası olmadığı sürece ban yemezsiniz plat dia yapıp satarsınız bu kadar basit :)

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
harbi çok mantıklı jungle oynayıp diger lanelerden uzaksın evade bi işini görmüyor denemeliyiz çok yararlı tespit

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
umarım sürekli aynı şeyleri görmekten sıkıldım forumlarda ban yiyoruz hangi ayarlar vs :)
Çoğu kişinin yorum kasmak amaçlı olduğunu düşnüyorum ben bir nevi, çünkü çoğu konunun altına cevap veriliyor ama yine de gelip bende ayarları arıyorum yazan çok insan var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben buna katılmıyorum, lol bizim bc qsuna nereye doğru dodge attığımızı mı kayıtlı tutacak
ister evade açık oynayın ister kapalı 1 maç girseniz dahi ban yiyeceksiniz

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hiç belli etmeden evade falan kapatıp oynadım ama genede ban yediğim zamanlar oldu ben mesela karşıdaki adamın script olduğunu anlıyorum çünkü bende kullanıyorum scripti kullanan kişi anlar genelde report ediyorlarmıdır bilmiyorum ama hiç belli etmeden oynayıp ban yediğim oldu

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum lolün ban sistemi click sayısıyla alakalı evade falan hikaye

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bir sorum var. script'i yükledik kullandık ana hesabıma geçmek istediğimde bütün o script'i silmem mi gerekiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çok mantıklı ve yararlı bir topic olmuş teşekkrüler

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mantıklı ama dodgeyi kapatıncada ban yiyebiliyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Report sistemi adam akıllı çalışıyor mu o bile belli değil ama westte kullanmanızı tavsiye ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar lolün sistemi çok iyi fln diye dedikodular var yanılıyorsunuz ban yeme sebebiniz evade de otododgedir örnek veriyorum karşıda bc var q attı siz alışkın olduğunuz için bi tarafa mausu götürürsün sc açık olduğu için sizin gittiğiniz yerin tersine giderse o zaman sisteme düşüyor kapatıp oynarsanız ban yemezsiniz daha önce konularda bahsettim lanede oynamayın jungle oynayın her şeyi kapatın oto smite özelliği var zaten 4 ejder = free win elo rep yeme şansınız büyük olasılka düşüyor lanede oynamadığınız için onun dışında şimdi diceksiniz o zaman neden sc açalım her şeyi kapatacaksak jungle oynayın deme sebebimin biride adamların sıçrası olup olmadığını zaten hile gösteriyor ona göre gank atarsınız başarı oranı artar siz ve laneniz öne geçer totemlerde buna dahil oto combo zaten kapatılmıyor o açık kalsın evadede her şeyi kapatın ban dalgası olmadığı sürece ban yemezsiniz plat dia yapıp satarsınız bu kadar basit :)
Çok Mantıklı düşünmüşsün de bunu inşallah denemişsindir gerçekten böyle yapıp ban yememe şansımız varmı?

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok mantıklı ve yararlı bir tespit olmuş bilgilendirme için teşekkürler...

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Jungle oynamak çok mantıklı aslında denemek lazım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaş, isyan hiçbir şey görmüyor, sadece diğer oyuncuların raporlarıyla yasaklıyor, bu yüzden hesabınızın hayatta kalması için sadece kılık değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...