lol scirpt ban yeme süresini uzatma toplanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmmortal
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Skin Kullanıyorum 5 gunden beri ban yemedim yemesini bekliyorum bende :d

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu hileyi kullananlar elinde sonunda banlanıyomuş diyolar reis helal olsun sana taktiği çözmüşsün
Post automatically merged:

başka taktiklerin varsa yazarsan çok memnun olurum bizde taklaya gelmeyelim sonra
Daha önce hiç ban yedinmi peki

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
taktik güzelde biraz şans be kardeşim,kesin tutacak diye bir kaide yok malesef.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar öncellikle evade kısmını kapatın mod skini de kapatın ve yeni yama geldiğinde 1-2 gün girmeyin hile güncel olsa bile açmayın yani ban dalgası o sıralar oluyor ve size tavsiyem jungle oynayın diğer lanelerde çok iyi oyuncular anlıyor plat dia elo ve üstü için diyorum ve rep yiyebilrisiniz jungle oynadığınız için kolay kolay anlaşılmaz gelelim lolün kendi hile korumasına dediğim gibi ban dalgası sürecinde girmeyin düşük level hesapta açıp ban dalgası olup olmadığınını anlıyabilirsiniz mutlaka ban yersiniz ama 1-2 gün kullanıp değil 1 ay kullanırsın satarsın hesabı bir hesabımda plat 1 şuan jungle oynuyorum ban dalgasında kullanmadım hala açık hesabım ban yemedim bilginiz olsun :)

+ olarak euda 0 dan hesap kasıyorum 6 gündür fln oynuyorum o hesabımda duruyor henüz ban yemedim
Daha önce ban yedinmi hiç

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yaptıkların gibi yapacğaım ban yersem söylerim de yemem o kadar belli etmem

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben hiç yemedim ama artık bu taktikle yürüycem

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar öncellikle evade kısmını kapatın mod skini de kapatın ve yeni yama geldiğinde 1-2 gün girmeyin hile güncel olsa bile açmayın yani ban dalgası o sıralar oluyor ve size tavsiyem jungle oynayın diğer lanelerde çok iyi oyuncular anlıyor plat dia elo ve üstü için diyorum ve rep yiyebilrisiniz jungle oynadığınız için kolay kolay anlaşılmaz gelelim lolün kendi hile korumasına dediğim gibi ban dalgası sürecinde girmeyin düşük level hesapta açıp ban dalgası olup olmadığınını anlıyabilirsiniz mutlaka ban yersiniz ama 1-2 gün kullanıp değil 1 ay kullanırsın satarsın hesabı bir hesabımda plat 1 şuan jungle oynuyorum ban dalgasında kullanmadım hala açık hesabım ban yemedim bilginiz olsun :)

+ olarak euda 0 dan hesap kasıyorum 6 gündür fln oynuyorum o hesabımda duruyor henüz ban yemedim
jungda hangi heroları tavsiye edersin

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tavsiyeler için teşekkürler bende deneyeyim kaç gün sine aban yiyeccem bakalım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ban dalgası olduğunu nasıl anlıyorsunuz hangi tarihlerde oluyor güncelleme sonrası mı acaba yoksa her gün smurf hesap ile kontrol mü ediyorsunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ban dalgası olduğunu nasıl anlıyorsunuz hangi tarihlerde oluyor güncelleme sonrası mı acaba yoksa her gün smurf hesap ile kontrol mü ediyorsunuz ?
yeni yama geldiğinde 2 gün hile açmıyorum 2. gün düşük level hesapta deniyorum ban yememiş ise plat hesapta açıyorum dostum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yeni yama geldiğinde 2 gün hile açmıyorum 2. gün düşük level hesapta deniyorum ban yememiş ise plat hesapta açıyorum dostum
Çok teşekkürler toplam ne kadar süredir ban yemeden kullandınız ve de plat script ile hangi ranktan plata yükseldiniz acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...