Lol script alırken neler dikkat etmek gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Lol script alacağım ilk kez bilmem gerekenler neler? Bütçe sıkıntım yok en iyisini almak istiyorum ve en güvenlisini. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Piyasada belli başlı birkaç tane var zaten, bazıları çok pahalı oluyor aylık 100 dolar civarı. Ortalama olanlar 20-30 dolar civarı oluyor. Private olanlar da var ama onlar için üyelik vs biraz uğraşman gerek. Script konusunda ise evade ve prediction en önemli 2 özellik derim ben. Yani yetenekten kaçma şekli ve tahmin. Bunlar fazla obvious veya fazla sorunlu olmadığı sürece legit takılarak ban yemeden 3-5 ay belki 1 sene (scriptin detected olmamasına bağlı olarak) oynarsın. Bu arada her script eninde sonunda ban atar bu yüzden ana hesabında kullanma derim

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
a set of actions or behaviors for a particular situation. Without more information,

Üye
2 HİZMET YILI
reis güvenilirliğe dikkat edebilirsin ama gene de evade falan fazla açma anlaşılır derecede olursan ban yiyorsun genelde parayla alacağın sclerde de dikkat et yamalar olduğunda 2 3 gün sonra sc ile oynamaya özen göster bu sayede ban yeme riskin en aza düşmüş olur

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
önerim ücretsiz almamak veya alacaksanda illaha bir antivirüse sahip olmak eğer ücretli alacaksanda araştırıp alman en iyisi olur

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ücretsiz güvenilir scriptler de var fakat iyice araştırmak gerek trojen ihtimaline karşı. Sonra bilgisayarını pert edip hüsranla karşılaşma :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Piyasada belli başlı birkaç tane var zaten, bazıları çok pahalı oluyor aylık 100 dolar civarında. Ortalamaları 20-30 dolar civarında oluyor. Özel olanlar da var ama onlar için kayıt olmak vs biraz uğraşmak gerekmiyor. Senaryo konusunda kaçınmak ve tahmin etmek en önemli 2 özelliktir ben. Yani yetenekten kaçma şekli ve tahmin. Bunlar fazla belirgin veya fazla sorunlu olmadığı sürece yasal takılarak yasak yemeden 3-5 ay belki 1 sene (scriptin tespit edilen üremeye bağlı olarak) oynarsın. Bu arada senaryosunun sonunda ban atar bu yüzden ana hesabında kullanmam
Bende kayıt olmaya çalışıyorum ama 50 yorum atmak gerekiyormuş anlamaya çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...