Lol Script Ban Mevzusu Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
riot games şuan durgun döneminde bence. 2020-2021 en fenomen god tier zamanlarıydı. Bana göre artık ne riot insanları umursuyor nede insanlar riotu. Ticket acınca yapay zekanın yanıt vermesi, bu yılki sinematik vb. adamlar artık saldı yada daha büyük planları var o yüzden durgunlar, kim bilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
riot games çalışmıyor değil riot games şuan özellikle valorant üzerinde çalışma yaptıgı için lolde etkisiz bi duruma geldigini düşünmekteyim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hile mecrası artık çok gelişemeye ve yayılmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol artık oynanmıyor valorantdaha cok oynanıyor riot sadece valorant ile ilgileniyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lol bitti artık valorantla daha çok ilgilileniyolar

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
lolün devri kolay kolay bitmezde riotun böyle ilgisiz kalması biraz can sıkıcı oluyor sonuçta karşına gelen adam sc olursa sendeki sc pek anlamı kalmıyor

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Uzun zamandır hileleri önemsemiyorlar artık

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valorant çıktığından beri ilgi ve yoğunluk valorant üstün de lol yakın da tarih olur

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hacklendikten sonra toparlanma aşamasına geçtiler. Şimdi sürüm güncellemesi yapıp hata ayıklamaya başlarlar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zaten tum fps oyunlarında aynı sey olmuyormu ilk başta ilgi gosteriyorlar sonra baş edemiyorlar örneğin cs go gibi ve nice fps oyunları var hile kaynıyan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Az önce ünlü bir youtuber ve yayıncının 10 ay önce bir scripti discord odasına çekip,yayın yaptırıp, video çektiği bir videoyu gördüm. Ve videoda açıkça nicki görünmesine rağmen açıkça script kullanmasına rağmen şuan hesabın açık olduğunu ve videoda oynadığı oyunun hala gözüktüğünü gördüm. Yani söylemek istediğim tek şey riot games gerçekten çalışmıyor. Ve benim aklımdaki ban mevzusu şuan da tamamen silinmiş oldu. Riot Games'e teşekkürler bu kadar ilgisiz olduğu için. İşimize gelir... :)
script açmanın tam zamanı desene :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bunun sebebi populerliğin daha çok valorant a kayması diyebilirz yeni çıkacak mmo rpg oyunu da çıkınca lol unutulacak gibi hissediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sanırım bi ara şey çıkmıştı riot lol sunucusunun reportunun kapatıldığı bilmiyorum ama rito artık bitiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lol bitmez kitlesinden dolayı ama kitle bozuluyor orası ayrı konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...