Lol Script Ban Mevzusu Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yine de banwawe denen bir gerçek var dikkatli olmak lazım

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
artık vanguardda çalışmıyo valorantta her taraf hile oldu aga

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
lolün bittiği falan yok oyun tr serverinden ibaret değil westte hala ciddi yaptırımlar var script için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu hilelerin önünü alabilen ekip kuramayıp da hileyi yapanlar daha iyi çıkıyorsa yazıklar olsun bu kadar bütçesi olan şirketlere

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Az önce ünlü bir youtuber ve yayıncının 10 ay önce bir scripti discord odasına çekip,yayın yaptırıp, video çektiği bir videoyu gördüm. Ve videoda açıkça nicki görünmesine rağmen açıkça script kullanmasına rağmen şuan hesabın açık olduğunu ve videoda oynadığı oyunun hala gözüktüğünü gördüm. Yani söylemek istediğim tek şey riot games gerçekten çalışmıyor. Ve benim aklımdaki ban mevzusu şuan da tamamen silinmiş oldu. Riot Games'e teşekkürler bu kadar ilgisiz olduğu için. İşimize gelir... :)
ban yiyoruz aşırı şekilde

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
benzer olay valodada oluyor çok garip ama bence takmıyolar pek zaten oyunlarının oynanışı gayet güzel ve keyifli 3. parti yazılımlar onlar için en son planda gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
cok takmiyolar sanirim artik lolu son zamanlarda cok fazla sacmalik cikmaya basladi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lol sunucuları elden gidiyor

Üye
3 HİZMET YILI
Ya artık scripti kullamayan yok artık yani cogu kullananın da amacı karşı takımda birinin açıp oyunu trollemesi her şey karşılıklı oluyor o yüzden bence

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ban dalgaları hariç kimsenin ban yediğini görmedim çok saçma

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Az önce ünlü bir youtuber ve yayıncının 10 ay önce bir scripti discord odasına çekip,yayın yaptırıp, video çektiği bir videoyu gördüm. Ve videoda açıkça nicki görünmesine rağmen açıkça script kullanmasına rağmen şuan hesabın açık olduğunu ve videoda oynadığı oyunun hala gözüktüğünü gördüm. Yani söylemek istediğim tek şey riot games gerçekten çalışmıyor. Ve benim aklımdaki ban mevzusu şuan da tamamen silinmiş oldu. Riot Games'e teşekkürler bu kadar ilgisiz olduğu için. İşimize gelir... :)
Aslında olay riot gamesde değil lolü tencere gamesa satan riotta

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyunda kimliği istediği zaman değiştirebilen eklentiler olduğunu biliyor muydunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lol istese script konusunun önüne direkt geçebilir ve bu sorunu çözebilir ben bunun bu kadar zor olacağını düşünmüyorum. Ama birçok oyuncu ısrarla ve alenen sc oynamayı seviyor. şikayete bağlı diye biliyorum. Üstüste 20 rapor incelemeye aldırıyor.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Riot zaten layıgıyla çalıssa feedbacklere güzel cevap verse script kullanmaya gerek kalmazdı kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...