Lol Script Ban Mevzusu Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valorant cıktıgından beri ve valorant projesini başlattıgından beri lole artık eskisi kadar değer vermiyor valorant daha populer bi oyun olmuş durumda lol yavaş yavaş ölmeye baslıyor umarım geri populerligine döner

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
durum berbat fakat vanguard dan sonra hersey degısıcek lol eskı lol degıl artk

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
vanguard hikaya bu arada valoranttaki gibi olacağını pek sanmıyorum sclerin önüne zor geçilir biraz tarihe kalkmaz yani

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
vanguard valorant için iyi işliyordu belki lole geldiğinde bu sorunlar ortadan kalkar

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Riot Games çapulcu şirketi değil.Sıkıntılar olacaktır elbet fakat sürekli Gamepass hata çözümleri bakımlar nerfler ve reworkler getiren bir ekip.Şuan farklı bir şeye hazırlandıklarına adım gibi eminim.Warframe gibi Pve oyunlarda karşılıklı rekabetlerin olmadığı oyunlarda bile hileler kol gezerken bu kadar üstlerine gidilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.Riot fixlese buraya hadi hile gelmedi mi güncelleme gelmeyecek mi diye darlayacak küçük kardeşlerimiz lol bitti valoda şöyle demeleri komik geliyor.İyi Forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
malesefki valorant dururken daha lolm ile ilgilenmiyorlar aslında salmış gibi birşey ler kitle malesefki azalınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...