lol script ban sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar başdan söylüyorum bilen biri yorum yaparsa sevinirim. script koruma eksikliğindemi ban yiyor yoksa belli ettiğimiz içinmi. eğer öle ise evadeyi kapatıp oynarım

HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
belli etiiğin için yemiyosun kardeşim şuan hileler fixli inject ettiğin zaman min 1 hafta max 1-2 ay sonra ban +%100 garanti mesela gir bir maç at sadece çık o çara girme 1-2 ay sonra banlanır

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
belli etiiğin için yemiyosun kardeşim şuan hileler fixli inject ettiğin zaman min 1 hafta max 1-2 ay sonra ban +%100 garanti mesela gir bir maç at sadece çık o çara girme 1-2 ay sonra banlanır
aradığım yorum ama birşey var madem fixli direkt ban yemesi gerekmezmi

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kardeşim scripti oyunun içine enject ettiğin andan itibaren kara listeye giriyorsun ve eninde sonunda ban yiyorsun kaçışın yok

Üye
7 HİZMET YILI
oyuna injeck ettigin an otomatık log tarzı bıseye yakalanıyorsun

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bu süre 1 sene de olsa 2 senede olsa yiyorsun dostum malesef
kanka o senın oynayıs ve bellı etmeyıs sekılıne gore deıgısıyor yanı bellı edıp report yersen yersın ban tabı kı

Arkadaşlar başdan söylüyorum bilen biri yorum yaparsa sevinirim. script koruma eksikliğindemi ban yiyor yoksa belli ettiğimiz içinmi. eğer öle ise evadeyi kapatıp oynarım
kanka bellı ettıgın ıcın ban yersın bu arada haberın olsunb

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka o senın oynayıs ve bellı etmeyıs sekılıne gore deıgısıyor yanı bellı edıp report yersen yersın ban tabı kı
Post automatically merged:

kanka bellı ettıgın ıcın ban yersın bu arada haberın olsunb
hayır çok yanlış biliyorsunuz örnek veriyim size 1lvl çar açın scripti açın bi el atın botlara karşı sonra çıkın bidaha o hesapta hiç oyun atmayın o hesap ban dalgası geldiğinde ban yiyecektir şuan lolde ban dalgası yok reporta göre ban atılıyor şuan için sadece ama ban dalgasından kimsenin kaçışı yok zaten belli etmeye değil click sayısına bakılıyor scriptte örneğin 1 snde 50-100 click atıyor ama bir insan eli saniyede 5-6 click yapabilir yani burdan tespit ediyorlar hileyi lütfen yalan yanlış bilgilerle insanları main hesaplarında kullanmasını sağlamayın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
hayır çok yanlış biliyorsunuz örnek veriyim size 1lvl çar açın scripti açın bi el atın botlara karşı sonra çıkın bidaha o hesapta hiç oyun atmayın o hesap ban dalgası geldiğinde ban yiyecektir şuan lolde ban dalgası yok reporta göre ban atılıyor şuan için sadece ama ban dalgasından kimsenin kaçışı yok zaten belli etmeye değil click sayısına bakılıyor scriptte örneğin 1 snde 50-100 click atıyor ama bir insan eli saniyede 5-6 click yapabilir yani burdan tespit ediyorlar hileyi lütfen yalan yanlış bilgilerle insanları main hesaplarında kullanmasını sağlamayın
ben zorlamaıyorum yaparlarrsa yapsınlar yanı umrumda olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Main hesabında kullanma kanka illaki yiyorsun süresi değişiyor ama illaki ki p ban gelecek ben mesela bi arkadaşımla beraber 10 tane hesap satın aldım kendi hesabıma arkadaşımı sokup o sc siz bende sc li syndra oynayarak dia 2 ye kadar kastım gold stuck dı hesabım normalde 3 4kişiye boostta yaptık beraber mantıklı kullanımı böyle

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Daha önce üç hesabım ban yedi. Birinde hakettim ama diğerlerinde evade kapalı olduğu halde banlandı. Ban bir şekilde yiyorsun. Ana hesapta kullanmamak en doğrusu. Benim amacım hileden zevk almak lig kasmak falan değil.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İstersen özel oyunda oyna istersen ranked da her halükarda ban yeniyor. Manual ban atılmıyor. O yüzden evadeli evadesiz farketmiyor . Ban dalgası geldiğinde herkes yiyecek

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Şunlara uymalısın..

1.Normal oynuyormuş gibi oyun içi davran.
2.Smurfum beni koru gibi kendineçoook güvenen hareketler yapma.
3.Kite yaparken space tuşuna basılı tutacağına makul derece de makul aralıklı bas/bırak.
4.KESİNLİKLE herhangi bir konuda rapor yeme/raporlama.
5.Hile diye diğer hile kullanan oyuncuyu ASLA ama asla raporlama.(Bana hile kapat diyen hile kullanan adamların banlandığını gördüm. )

Bunun dışında 2 ay hatta belkide 5-6 ay bile geçecektir banlanman.

NOT:
Hile de şunu yapacaksınız.
Yanınıza hile olmayan hesapları alın onları kasacaksınız.
Hile hesap kasmaya kalkmasın kimse.Bazıları skin falan almış,yazık.

Üye
5 HİZMET YILI
all scripts will eventually be detected and banned. read riot's news posts about their anti-cheat system. cheating has reduced a lot since L#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...