Seçkin Üye
Arkadaşlar başdan söylüyorum bilen biri yorum yaparsa sevinirim. script koruma eksikliğindemi ban yiyor yoksa belli ettiğimiz içinmi. eğer öle ise evadeyi kapatıp oynarım
bellı ettıgın ıcın ban yersınArkadaşlar başdan söylüyorum bilen biri yorum yaparsa sevinirim. script koruma eksikliğindemi ban yiyor yoksa belli ettiğimiz içinmi. eğer öle ise evadeyi kapatıp oynarım
aradığım yorum ama birşey var madem fixli direkt ban yemesi gerekmezmibelli etiiğin için yemiyosun kardeşim şuan hileler fixli inject ettiğin zaman min 1 hafta max 1-2 ay sonra ban +%100 garanti mesela gir bir maç at sadece çık o çara girme 1-2 ay sonra banlanır
kardeşim fixli dediğim undetected bir script değil yani detected bir hile o yüzden hemen ban yemiyosun ama illa yiyosunaradığım yorum ama birşey var madem fixli direkt ban yemesi gerekmezmi
ben 5 aydan berı kullanıyorum ymeıyorumkardeşim scripti oyunun içine enject ettiğin andan itibaren kara listeye giriyorsun ve eninde sonunda ban yiyorsun kaçışın yok
+rez hazırdayız kanka benderez alayım bende merak ediyorum bu konuyu
bu süre 1 sene de olsa 2 senede olsa yiyorsun dostum malesefben 5 aydan berı kullanıyorum ymeıyorum
kanka o senın oynayıs ve bellı etmeyıs sekılıne gore deıgısıyor yanı bellı edıp report yersen yersın ban tabı kıbu süre 1 sene de olsa 2 senede olsa yiyorsun dostum malesef
kanka bellı ettıgın ıcın ban yersın bu arada haberın olsunbArkadaşlar başdan söylüyorum bilen biri yorum yaparsa sevinirim. script koruma eksikliğindemi ban yiyor yoksa belli ettiğimiz içinmi. eğer öle ise evadeyi kapatıp oynarım
hayır çok yanlış biliyorsunuz örnek veriyim size 1lvl çar açın scripti açın bi el atın botlara karşı sonra çıkın bidaha o hesapta hiç oyun atmayın o hesap ban dalgası geldiğinde ban yiyecektir şuan lolde ban dalgası yok reporta göre ban atılıyor şuan için sadece ama ban dalgasından kimsenin kaçışı yok zaten belli etmeye değil click sayısına bakılıyor scriptte örneğin 1 snde 50-100 click atıyor ama bir insan eli saniyede 5-6 click yapabilir yani burdan tespit ediyorlar hileyi lütfen yalan yanlış bilgilerle insanları main hesaplarında kullanmasını sağlamayınkanka o senın oynayıs ve bellı etmeyıs sekılıne gore deıgısıyor yanı bellı edıp report yersen yersın ban tabı kı
Post automatically merged:
kanka bellı ettıgın ıcın ban yersın bu arada haberın olsunb
ben zorlamaıyorum yaparlarrsa yapsınlar yanı umrumda olmazhayır çok yanlış biliyorsunuz örnek veriyim size 1lvl çar açın scripti açın bi el atın botlara karşı sonra çıkın bidaha o hesapta hiç oyun atmayın o hesap ban dalgası geldiğinde ban yiyecektir şuan lolde ban dalgası yok reporta göre ban atılıyor şuan için sadece ama ban dalgasından kimsenin kaçışı yok zaten belli etmeye değil click sayısına bakılıyor scriptte örneğin 1 snde 50-100 click atıyor ama bir insan eli saniyede 5-6 click yapabilir yani burdan tespit ediyorlar hileyi lütfen yalan yanlış bilgilerle insanları main hesaplarında kullanmasını sağlamayın