Uzman Üye
çok denedım olmuyor sizde ınject edıcının adı bumu changefilename.exeeğer shifte basınca bir şey gelmiyorsa ve kendi kendine dodge falan atıyorsa hile yüklenmiş fakat yarım yüklenmiş demek olabilir hileyi sil tekrar yükle diyebilirim.
change file name demek dosyanın ismini değiştir demek bende farklı sen de kafana göre yapabilirsin ismini ve evet inject edici o.çok denedım olmuyor sizde ınject edıcının adı bumu changefilename.exe
Yardım edermisin changefilename i açıyorum Checking new versiondan sonrası gelmiyor.change file name demek dosyanın ismini değiştir demek bende farklı sen de kafana göre yapabilirsin ismini ve evet inject edici o.
zaten gelmemesi gerekiyor o yazı geldikten sonra https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legends buraya girip yükleye tıklamalısın. Sonra da oyuna girip shift tuşuyla ayarlarını yapmalısın.Yardım edermisin changefilename i açıyorum Checking new versiondan sonrası gelmiyor.
Youtubedan baktım adamda Waiting for Action yazıyor bende o gelmiyor.zaten gelmemesi gerekiyor o yazı geldikten sonra https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legends buraya girip yükleye tıklamalısın. Sonra da oyuna girip shift tuşuyla ayarlarını yapmalısın.
ne geliyor ?Youtubedan baktım adamda Waiting for Action yazıyor bende o gelmiyor.
yeni bir cmd açılması lazım açılıyor mu ?oyuna girince changefilename i açıyorum checking version diyor sonra lazysharp yükle deyince hile aktif edildi sonra bu çıkıyo ses falan gelmiyor.
Açılıyo kapanıyo Project hep açık kalıyoyeni bir cmd açılması lazım açılıyor mu ?
projectin açık kalması lazım diğerinde ise o yüklemeleri tamamlayıp kapanması lazım sonra sen tekrardan açacaksın.Açılıyo kapanıyo Project hep açık kalıyo
zaten sıfırlayıp tekrar indirmeyi deniyoruz ? ayrıca yerel ile local aynı şey. hilenin sorunlarına çözüm veren kişi de benim gibi konu açtı aynı şeyleri söyledi yok olmuyor diyip durmayın.Dediğin şeyler hile için mantıksız sen yerel locali temizliyorsun hilenin önlocali de silindiği için bir nevi sıfırlama yapıyosun ama bir iş görmez ?
hocam bı sorun var bende anlamadım yenden baslatacagım pcyı antıvurus hersey kapalınasıl olmuyor ya hesaptan cık gir yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?