LoL Script Çalışmıyor / Çözüm

Düzeldi mi ?

• Kullanılan toplam oy
    75
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyuna girince changefilename i açıyorum checking version diyor sonra lazysharp yükle deyince hile aktif edildi sonra bu çıkıyo ses falan gelmiyor.

Ekli dosyalar

• 2.PNG
    2.PNG
    9.4 KB · Görüntüleme: 44
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende bir sıkıntı yok ama arkadaşım girerken 3 kere ses geliyor ve oyuna girince hile açılıyor ama hile menüsü açılmıyor hilede sadece dodge ve oto ulti çalışıyor antrenman modunda açtı gösterdi dodge yapıyor ama boşluğa basınca oynamıyor botun canı azalınca oto ulti atıyor bunun çözümü var mıdır neden böyle olduğunu bilen birisi varsa yazabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
It's not working here either, I tried all the possibilities I remember and didn't get any results. : /

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dediğin şeyler hile için mantıksız sen yerel locali temizliyorsun hilenin önlocali de silindiği için bir nevi sıfırlama yapıyosun ama bir iş görmez ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dediğin şeyler hile için mantıksız sen yerel locali temizliyorsun hilenin önlocali de silindiği için bir nevi sıfırlama yapıyosun ama bir iş görmez ?
zaten sıfırlayıp tekrar indirmeyi deniyoruz ? ayrıca yerel ile local aynı şey. hilenin sorunlarına çözüm veren kişi de benim gibi konu açtı aynı şeyleri söyledi yok olmuyor diyip durmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anlatım bıraz sonra deneyecegım ınsallah cozulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...